Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelio sretnu vijest

Pobjednik pete sezone 'Života na vagi' oženio je RTL-ovku: 'Od danas smo mi'

Foto: RTL
1/6
17.10.2021.
u 10:19

Matej se vjenčao sa zaručnicom Anjom, koju je upoznao za vrijeme snimanja showa. Zaručili su se u kolovozu ove godine.

Matej Petrović, pobjednik pete sezone showa 'Život na vagi' se oženio! Matej se vjenčao sa zaručnicom Anjom, koju je upoznao za vrijeme snimanja showa, javlja RTL.hr

- Od danas smo mi - poručio je pobjednik pete sezone. 

Matej i Anja zaručili su se u kolovozu ove godine.

 -Da, zaručio sam se! Presretan sam, evo slavimo- rekao je tada Petrović, kojeg se mnogi sjećaju i po nadimku Bubi.

Podsjetimo, Matej je u show ušao sa 152 kilograma, a izgubio je 67,9 kilograma te je kući  otišao s novčanom nagradom od 170 tisuća kuna. Od samoga početka šuškalo se kako se Matej zaljubio u asistenticu producenta showa Anju Glavaš, ali on to nije htio komentirati niti potvrditi sve do prošlog Božića kada je objavio prvu zajedničku fotografiju s Anjom na Instagramu. Glavna motivacija za ulazak u show bila mu je strah za budućnost, a prvenstveno ga je brinulo vlastito zdravlje.

Matej je 10 godina bio rukometni golman, ali se zbog pretjerane tjelesne težine prestao baviti omiljenim sportom. Iz rodnog Đurđevca se zbog posla preselio u Njemačku gdje je i nagomilao kilograme, prvenstveno zbog depresije i nostalgije koju je osjećao zbog preseljenja u inozemstvo.

-Trenutna kvaliteta života mi je posao- krevet- hrana. Htio bi se aktivirati i vratiti kakav sam bio kad sam se bavio sportom i uživao u svojem život- rekao je prije ulaska u show, a naglasio je i kako bi jednoga dana želio biti sretan i zadovoljan otac i suprug koji živi u Hrvatskoj.

VIDEO Bruno Petrali (97) najstariji je hrvatski pjevač: "Bitno je da mi je još ostala intonacija i ugodan glas"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije