Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO SLAVLJE

Pobjednik 9. sezone Supertalenta je Magic Leon!

19.12.2022.
u 00:16

Dvanaest najboljih, najatraktivnijih i najzabavnijih kandidata koji su prema glasovima gledatelja i žirija zauzeli svoja mjesta u finalu još su se jednom popeli na pozornicu.

Nakon osam audicijskih emisija i četiri polufinale, stiglo je vrijeme za veliko finale ''Supertalenta''. Dvanaest najboljih, najatraktivnijih i najzabavnijih kandidata koji su prema glasovima gledatelja i žirija zauzeli svoja mjesta u finalu još su se jednom popeli na pozornicu. Prve tri najbolje točke 9. sezone Supertalenta su: Plesni klub Flik Šenkovec, Magic Leon i Mia Kuleš i Ivo Štrkljević, a novi pobjednik devete sezone ''Supertalenta'' je - Magic Leon!

Od ukupno pet ''zlatnih gumbova'' u finalu su nastupila četiri, a natjecatelji koji su pokazali svoj talent bili su: iluzionist Magic Leon, mlada pjevačica Farija Gaši, talentirani plesači na šipki Ivo i Mia, bend The Bad Week, multi-voicer Mario Zovko, slovenski slavuj Kristijan Crnica, kantautor Dino Radosavac, harmonikaš Matej Jakša, plesačica na svili Ana Vukman, plesačica Ira Đerić Hasanac, članice plesnog kluba Spliters i plesno-gimnastički klub Flik.

Ključne riječi

Komentara 2

PE
PetarPan1108
07:33 19.12.2022.

Zasluzio je pobjedu...malo za promjenu...cestitke! :)

HU
Humbleandhonest
03:59 19.12.2022.

Je li to itko uopće gledao? Baš im jadnima propalo finale tog užasa sa nepodnošljivo nametljivom, nekulturnomi netalentiranom Šuputicom... baš nije imala sreće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije