Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESSICA ATLIĆ-MCOLGAN

Pobjednica 'Zvijezda' snimila svoj prvi singl

Jessica Atlić-McColgan snima svoj prvi singl
Foto: Privatni album
1/5
23.06.2017.
u 16:29

Pjesmu "'Ti možeš' bolje" napisala je beogradska kantautorica Aleksandra Kovač, koja već ima puno iskustva u radu s mladim pjevačima

Pobjednica RTL-ovih Zvijezda Jessica Atlić-McColgan već je počela svoj put na hrvatskoj glazbenoj sceni. Ovih dana je u studija MPA Akademije glazbe produkcije snimila svoj prvi singl, pjesmu "Ti možeš bolje". Autorica pjesme je beogradska kantautorica Aleksandra Kovač, koja je bila članica žirija regionalnog X-Factora, nakon čega je napisala nekoliko pjesama za mlade i talentirane izvođače.

- Jako sam sretna sto ce Jessicin prvi singl, kojim ce se predstaviti publici nakon pobjede u Zvijezdama, biti upravo moja kompozicija "Ti možeš bolje" koja donosi svijež, pozitivan i moderan zvuk i poruku da svatko od nas može bolje ako vjeruje u sebe i svoje snove. Bilo je zadovoljstvo producirati ovu mladu i talentiranu djevojku koja, iako ima samo 17 godina, ima snažan karakter i stav i pjeva kao pravi profesionalac.

Aranžman sam radila u Beogradu a vokale smo snimali u jednom od najboljih glazbenih studija u Zagrebu, studiju MPA Akademije  gdje će se raditi i miks i mastering. Jedva cekam da publika cuje ovu pjesmu i uživa u njoj - kazala nam je Kovač. 

Komentara 2

LA
lakočemo
00:32 24.06.2017.

samo naprijed,puno sreće...

ZA
zac111
07:57 24.06.2017.

trebala je snimati ona koja je bila druga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije