Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5 na selu

Pobjednica Natalija u suzama, a Ivani nije sjelo Paulinino jelo: 'Povratila sam maloprije'

Foto: RTL
1/5
25.11.2022.
u 21:52

Paulina je otkrila da će kuhati njemačka jela, a ne hrvatska tradicionalna, a neki su odmah rekli da od nje ne očekuju previše.

Večeras je u emisiji 'Večera za 5 na selu' u svojoj kući, u naselju Samoborski otok, posljednja ovog tjedna, kuhala Paulina.
Jelovnik se sastojao od predjela naziva Kompozicija jeseni, glavnog jela Sve po pola kile te deserta kojeg je Paulina nazvala Nešto narančasto što svi vole. „Već sam sad gladna!“, rekla je Ksenija kad je pročitala jelovnik.

Paulina je otkrila da će kuhati njemačka jela, a ne hrvatska tradicionalna, a neki su odmah rekli da od nje ne očekuju previše. „Nemam nekih visokih očekivanja od Pauline, ona je ipak gospođa u godinama, a kako će se snaći u ovom kontekstu kratkog perioda spremanja hrane to ćemo tek vidjeti“, komentirao je Saša za kojeg je Paulina odlučila napraviti drugi jelovnik kako b i mu ugodila jer zna da ne voli jesti sir.

Foto: RTL

„Iskreno, ne očekujem njemački meni jer je gospođa već dugo ovdje“, kazala je Ksenija.

Nakon dočeka svi su se okupili za stolom, a Saša je dobio posebno predjelo. „Ja vam se zahvaljujem što ste za mene napravili poseban jelovnik sa pilećim šniclama“, sretno je rekao Saša Paulini.

„Ja se ne slažem s tim da se njemu radi posebno jelo jer to nije rekao prvi dan kad je trebao reći“, rekla je Natalija, a s njom se složila i Ksenija.

Ksenija nije bila zadovoljna njemačkom salatom uz pohani sir, a ni Natalija – bila im je preslatka. „Predjelo je bilo lijepo dekorirano i nisam do sad probao piletinu i slatko-kiselu salatu i bilo je baš ukusno!“, komentirao je Saša.

Glavno jelo gosti su komentirali da izgleda na oko jako lijepo, a kada su kušali Natalija joj se zahvalila što je zbog nje maknula ljutinu. „Glavno jelo je bilo previše ljuto“, kazala je Ksenija za svoj tanjur. „Glavno jelo je bilo ljuto, ali bilo je fino“, rekla je Ivana, a složio se i Saša.

Foto: RTL

Uslijedio je desert, koji nije nešto pretjerano razveselio goste, a Ivana je morala priznati da joj nije sjelo glavno jelo. „Povratila sam maloprije jer mi je bilo previše ljuto, a zajedno s kozjim sirom sve mi se valjda nakupilo“, rekla je.

Došlo je vrijeme za proglasiti ovotjednog pobjednika 'Večere za 5 na selu', ali prije toga su gosti dali ocjenu za Paulininu večeru. Saša joj je dao čistu desetku, Ivana šesticu jer ne voli kozji sir i jer je povratila glavno jelo, Natalija joj je isto dala šesticu kao i Ksenija pa je ukupno dobila 28 bodova.

Paulina je imala tu čast pročitati poredak tjedna -  Saša je završio na petom mjestu, Paulina na četvrtom, Ivana na trećem, drugo mjesto osvojila je Ksenija, a pobjednica tjedna postala je Natalija koja se rasplakala od sreće.

VIDEO Jelena Rozga održala promociju albuma 'Minut srca mog'

Komentara 6

GR
grodar
10:20 26.11.2022.

sve četiri pokvarene

JO
jogobelica
08:24 26.11.2022.

Fuj njih tri ...stvarno su se pokazale kao tri štrace....

MI
milicakupresanin
08:40 26.11.2022.

Sto je glava praznija, to je bezobraznija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije