Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekla je 'da'

Zaručio se pjevač grupe 'Pravila igre', samozatajnu djevojku Tinu zaprosio je u Dubrovniku

Foto: Instagram
1/8
25.11.2022.
u 19:09

- Rekla je 'da gospodine' - napisao je Ivan Penezić u opisu fotografija, a ispod objave odmah su se zaredale i čestitke zaručnicima među kojima su i one od njegovog kolege iz benda Gorana Beloševića, njegove supruge Ecije Ivušić Belošević, glazbenika Marija Rotha i drugih.

Pjevač Ivan Penezić (29), poznat kao frontmen grupe Pravila igre, na svojim je društvenim mrežama otkrio veliku novost iz svog privatnog života. Naime, Ivan je danas u Dubrovniku zaručio svoju dugogodišnju djevojku Tinu Hocenski, a fotografijama novopečene zaručnice kao i prstena na njezinoj ruci odmah se pohvalio pratiteljima. 

- Rekla je 'da gospodine' - napisao je Penezić u opisu fotografija, a ispod objave odmah su se zaredale i čestitke zaručnicima među kojima su i one od njegovog kolege iz benda Gorana Beloševića, njegove supruge Ecije Ivušić Belošević, glazbenika Marija Rotha, pjevačice Colonije Ivane Lovrić i brojnih drugih. 

Foto: Instagram

O vezi sa zgodnom Slavonkom Ivan je prije tri godine progovorio u intervjuu za Story.  - S Tinom se viđam već neko vrijeme i zasad nam je lijepo. Velika mi je podrška u poslu koji radim, a je li to to, vrijeme će pokazati -kazao je tada Ivan koji je svoju odabranicu upoznao zahvaljujući suradniku, a spojila ih je uzajamna ljubav prema glazbi i pjevanju. 

VIDEO Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije