Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5 na selu

Pobjednica je Katija, a domaćin Marko nije oduševio zdravim jelovnikom: Katastrofa

Foto: RTL
1/7
03.02.2023.
u 21:36

Drago mi je što sam prvo mjesto dijelila sa Semrom jer je njezina večera stvarno bila jako dobra. Sretna sam što je ovaj tjedan sve bilo puno emocija i pozitivno da bih stvarno sve ponovila. Moja nagrada ide u Ligu protiv raka - rekla je pobjednica ovotjedne "Večere za 5 na selu".

Posljednji dan u 'Večeri za 5 na selu' iz Dubrovnika i okolice domaćin je bio medicinski tehničar i najmlađi ovotjedni kandidat Marko. Marko je gostima pripremio predjelo naziva Yin-Yang, glavno jelo Oksimoron i desert Kontrast. Salata je osrednje prošla kod gostiju, glavno jelo također nije oduševilo nikoga, baš kao ni desert. Markov zdravi jelovnik nije se svidio gostima, a ni atmosfera nije bila potpuno opuštena zato što je domaćin bio dosta nervozan cijelu večer. Naposljetku je dobio po osmicu od Keti i Semre, Dubravko je dao ocjenu sedam, a najkritičnija je bila Katija koja je dala ocjenu šest uz objašnjenje: „Prvu sam večeru ocijenila osmicom, a ova večera mi je bila lošija od Dubravkove.“

Nakon rakije gosti su odmah počeli s predjelom - ciklom i tikvicama u salati te raznim povrćem uz bruskete. Dubravko je bio nezadovoljan jer ne voli kruh, a Keti je komentirala kako joj je salata preobična da bi se poslužila za predjelo. „Katastrofa!“ dodao je Dubravko i objasnio da voli salatu, ali nikako kao predjelo. „Svega mi je bilo previše, kim je bio previše dominantan, a i nisam bila sigurna je li to povrće kuhano ili sirovo zato što nije bilo hrskavo“, zaključila je Katija. Popečke od tune i slanutka uz pire od ljubičastog batata domaćin je poslužio za glavno jelo.

„Meni je izgledalo kao ruska pura s nekim keljom…, katastrofa!“ govorio je Dubravko, a Semra je dodala kako joj pire nikako nije odgovarao i ta kombinacija s tunom. „Batat je bio presladak, ali inače ga ne koristim u kuhinji pa ne mogu ocijeniti je li s njim bilo nešto pogrešno“, rekla je Katija. Keti je komentirala kako joj glavno jelo nije bilo loše, ali da nije baš osjetila tunu u polpetama i bile su joj previše mljeckave dok su se Semri jako svidjele. „Bile su vrh!“ pohvalila je Marka. Čokoladne brownies s maginjama i malinama sa sladoledom koji je sam pravio Marko je poslužio za kraj večere. „Na tanjuru se vidjelo da tu nešto nije uspjelo“, odmah je komentirala Semra i dodala kako joj se nije svidio ni koktel koji je domaćin poslužio uz desert. I ostali gosti nisu bili zadovoljni koktelom. Katiji je kolač bio malo mljeckav i nije joj se svidjela kombinacija s maginjama.

„Desert je bio dobar, ali malo ni je zasmetalo što uopće nisam osjetila te maginje u kolaču“, zaključila je Keti. Gosti su dobili poklone, još jedan zanimljiv koktel, koji se svidio svim gostima. Potom su zapjevali uz pratnju gitarista i pjevačice, a onda je uslijedilo proglašenje pobjednika. Na četvrto mjesto smjestio se večerašnji domaćin, treće mjesto osvojio je Dubravko, druga je završila Keti, a isti broj bodova imale su Semra i Katija pa su kandidati odlučili da je pobjednica tjedna - Katija! „Drago mi je što sam prvo mjesto dijelila sa Semrom jer je njezina večera stvarno bila jako dobra. Sretna sam što je ovaj tjedan sve bilo puno emocija i pozitivno da bih stvarno sve ponovila. Moja nagrada ide u Ligu protiv raka“, rekla je pobjednica. Sljedeći tjedan kandidati će predstaviti delicije iz Makarske i okolice, a što će kuhati - ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka od 20.15 sati samo na RTL-u!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije