Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi za glumicu

Pobačaj ju je zamalo slomio, a život priredio novi udarac nakon rođenja bebe

Foto: Profimedia
1/9
12.02.2020.
u 17:49

Presretni zbog novog člana obitelji, Milla i njezin suprug, redatelj Paul W.S. Anderson nisu očekivali da će se odmah nakon rođenja beba imati velike zdravstvene probleme.

Glumica Milla Jovovich je nakon teške treće trudnoće početkom siječnja rodila djevojčicu.

Presretni zbog novog člana obitelji, Milla i njezin suprug, redatelj Paul W.S. Anderson nisu očekivali da će se odmah nakon rođenja beba imati velike zdravstvene probleme.

Naime, malena Osian ima težak oblik žutice. Milla je to otkrila na Instagramu te podijelila fotografiju na kojoj njezina starija kći Dashiel pomaže hraniti bebu na bočicu.

"Nema ljepšeg prizora nego kada vidite svoju djecu kako se vole i cijene vrijeme provedeno zajedno. Dashiel se ne može zasititi svoje sestre i hrani je kada god može. Osian trenutačno ima žuticu koje se ne može riješiti i cijeli tjedan smo po bolnicama. Doktori su rekli da treba piti puno mlijeka jer će tako brže ozdraviti. No, problem je u tome što Osian vrlo brzo zaspe tijekom dojenja pa smo morali uvesti hranjenje na bočicu kako bi dobila što više mlijeka" napisala je glumica na Instagramu.

Posjetimo, nakon brojnih odlazaka doktoru i neizvjesnosti trudnoće, Milla je otkrila i da se radi o još jednoj djevojčici. Ipak, otkrila je razlog zašto osim veselja osjeća i strah.

- Zbog mojih godina i gubitka posljednje bebe, nisam se htjela prebrzo vezati za ovo dijete - priznala je Milla. Naime, glumica je prije imala pobačaj zbog rizičnih godina u kojima je ostala trudna. Zato se ovoga puta nisu htjeli hvaliti lijepim vijestima prije nego budu sigurni u mogućnost iznošenja trudnoće. Priznala je da joj je pobačaj bio jedno od najgorih iskustava u životu.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar partner
partner
19:12 12.02.2020.

Pobačaj ju je zamalo slomio..... pa kakav vam je ovo ju je, ahahaaa, da ju je. ovo tamo mora da neko spava pa po noci smislja "rvacki" jezik. ovo ja u zivotu nisam cuo da je neko reko a ili pisao [rije dvije godine, a kamo li prije 30 ili 50. vazda je bilo Pobačaj je zamalo slomio bez toga ju. da mi je znati ko smislja i donosi ta pravila. isto ko o ono "si", i to se tek odnedavno pocelo pojavljivati pa pisu u stilu "uzela si je umjesto, uzela je ili uzeo je. ali dobro je i ovo, barem nije onaj rvacki u kojem je u svakoj recenici ubacena jedna engleska rijec pa onda pisu u stilu......u prime timeu prikazuju hrvatske filmove Novi look najstarije ulice.... Osvježavajući look Antonije Blaće.... Sarma special edition.... Čekao se njegov return.... Od 2016. trpim mobbing... zatim vježbe i iza chillanje... nitko joj nije rekao da je duck face so last year... upotpunila je svoj svijetli look... Jedan dan u životu beauty novinarke... Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene..... Jutarnja beauty rutina.... Novi look hrvatske glumice.... Radili su under the table a sada ce za stolom .... odlučila se za casual izdanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije