Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vukšić razočaran:

'Po HTV-ovoj logici Škori i Bratošu moglo bi se dati i da vode Dnevnik'

'nova13_sce_010113'
Screnshoot
01.01.2013.
u 22:34

Branku Vukšiću nije se svidio HTV-ov koncept zamjene uloga, a urednica Vesna Karuza tvrdi da su gledatelji zadovoljni

Novogodišnji program nacionalnih televizija svake je godine predmet rasprave, a i ovogodišnji je izazvao reakcije.

Na Prvom programu HTV-a prikazivao se specijal "Pjevaj moju pjesmu" Miroslava Škore, na Novoj TV šou po uzoru na "Nad lipom 35", a HTV 2 i RTL prikazivali su filmove. HTV-ovim showom bio je razočaran predsjednik saborskog Odbora za medije Branko Vukšić.

>>Ovako su političari, sportaši i kulturnjaci dočekali 2013.

– Odmah sam se ujutro javio ljudima na HTV-u s kritikom. Nije mi jasna ta njihova "demokratizacija" televizije. To je zapravo amaterizacija programa. U Škorinu showu pjevači i glazbenici vodili su show, voditelji plesali, glumci pjevali. Glazbeni producent Nikša Bratoš i Miroslav Škoro bili su domaćini showa. To je loša odluka, njima to nije posao i oni ga ne rade dobro – rekao je Vukšić i nastavio: – Ne znam tko smatra da je to zabavno, ali po toj logici bilo bi zabavno da im damo i da vode Dnevnik.

Vukšić smatra da novogodišnja emisija nije imala koncept, čvrstu režisersku palicu te je bila ispod razine amaterske predstave. Osvrnuo se i na show Nove TV. – To je bio jeftini dernek, ali tamo se barem znalo što se može očekivati. Lake note i narodno veselje – kaže Vukšić.

Za komentar smo zamolili urednicu Novogodišnjeg programa HTV-a Vesnu Karuzu, koja kaže da je zadovoljna emisijom.

– U pop kulturi ta je zamjena uloga voditelja, pjevača, glumaca... normalna i česta. Ovo je druga godina da radimo novogodišnji program u sličnoj formi i mislim da su gledatelji zadovoljni – rekla nam je Vesna Karuza.

>>Hrvati dočekali 2013. na trgovima, u Splitu spektakularan vatromet

Komentara 27

KL
klint
18:36 02.01.2013.

Svaka čast Škori i Bratošu ,Hrvatska na jednom mjestu,pet plus!

ČI
Čiko121
21:08 02.01.2013.

Meni se čini da Branko Vukšić pretndira na nekakvo rukovodeće mjesto na HRT, pa svako malo ima potrebu javno pokazati kako je on "najveći stručnjak" u svakoj domeni televizijskog programa. Ne mogu komentirati sporni program jer ga nisam gledao, ali mislim da ga nije niti Vukšić gledao pa svejedno laprda. Takvi likovi sebi priušte doček izvan dometa TV-a, gdje je glazba po njegovom ukusu.

GR
grgazlatoper21
16:42 02.01.2013.

nakon nekoliko desetljeća HRTV-u swu shvatili da na NG ljudima nije do pametovanja i "sofisticirane" zabave ,već do običnog ljudskog veselja i glazbe koju rado slušamo ..i onda se nađe pametnjaković koji glumi antuntuna....pohvale emisiji koja je bez dileme jedna od najboljih dočeka NG u povijesti HRTV-a..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije