Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova kampanja

Plus size model opet se fotkala gola i ne skriva celulit

Ashley Graham
Foto: Instagram
1/5
07.03.2017.
u 17:11

Ashley Graham za modnu kampanju Prabala Gurunga fotkala se gola i fotku iz kampanje objavila je na Instagramu i dobila preko 190 tisuća lajkova

Ashley Graham sada je prepoznatljivo ime u svijetu mode i zahvaljujući njoj plus size modeli šeću modnim pistama i dizajneri ih sve češće angažiraju kao zaštitna lica svojih modnih kampanja.

Ashley je nedavno nosila modnu reviju Michaela Korsa na Njujorškom tjednu mode, a sada se pohvalila novom modnom kampanjom za Prabala Gurunga za koju se fotografirala gola. Fotografiju na kojoj je gola objavila je na Instagramu i u kratkom periodu dobila je više od 190 tisuća klikova.

Ova kolekcija namijenjena je ženama čije proporcije nisu manekenske. 

- Trebamo dizajnere poput Prabala koji je spreman riskirati i za kampanju želi angažirati djevojke poput mene - rekla je Ashley. 

Fotografije iz kampanje objavila je na svo Instagramu i očito fotke nisu previše obrađene jer se na njima vidi Ashleyjin celulit na koji je posnosna. 

 

 

>>Odzvonilo je mršavicama na modnim pistama, reviju Michaela Korsa nosila plus size manekenka

>>7 ljepotica krasi naslovnicu Voguea, a svima je za oko zapeo samo ovaj detalj

Komentara 10

DO
domxerex
17:44 07.03.2017.

Ima je , dobra je za nekoga koji voli malo štipnuti ili pljesnuti po guzi. Neka, neka nisu samo logorašice na pisti. Uvjeren sam da je u živoru više žena kupaca odjeće kao ova na slikama nego kao one manekenke logorašice što jedu papirne maramice umjesto doručka. Neka bude svakome po volji ali ne namećiute svoje drugima.

BE
belimo
18:43 07.03.2017.

Ma koji plus size...to je potpuno normalna žena. Ako ste željni pravih plus i xxxl modela slobodno si uslikajte neponovljivi ženski DUO M iz naše politike... Imena nesmijem napisati da opet ne dobijem tjednu zabranu!

OM
omar
17:57 07.03.2017.

Žena je prezgodna, a ne ko ove sirote kaj viđam po Zg-u štake. Noge tanke ko štapići za ražnjiće. Užas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije