Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vax live

Plenković održao govor, a pažnju privukla seksi pjevačica i plesačice u bikiniju s kockicama

Foto: Screenshot/youtube
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.05.2021.
u 12:12

Posebno upečatljiv nastup imala je američka reperica i pjevačica Saweetie koja je zajedno s plesačicama na pozornicu stigla u trenirci i gornjem dijelu bikinija na crveno-bijele kockice.

Koncert Vax Live protekli vikend pratili su mnogi diljem svijeta putem YouTubea. Koncert su podržale brojne zvijezde među kojima su i Jennifer Lopez, pjevač grupe Pearl Jam Eddie Vedder, grupa Foo Fighters, reggaeton pjevač J Balvin te američka pjevačica H.E.R koji su nastupili na spektaklu koji je emitiran ja YouTube kanalu. Posebno upečatljiv nastup imala je američka reperica i pjevačica Saweetie koja je zajedno s plesačicama na pozornicu stigla u trenirci i gornjem dijelu bikinija na crveno-bijele kockice. 

Foto: Screenshot/youtube
Inicijativom Global Citizena namjeravaju se prikupiti sredstva za financiranje kupovine cjepiva. Koncert je vodila Selena Gomez, a podršku inicijativi dali su i princ Harry te njegova supruga Meghan Markle koja se javnosti obratila prvi puta nakon bombastičnog intervjua kod Oprah Winfrey. 

Foto: Screenshot/youtube

"Kao pokrovitelji kampanje Vax Line, moj suprug i ja vjerujemo da je za oporavak presudna predanost zdravlju, sigurnosti i uspjehu svij, ali posebno žena koje je ova pandemija nesrazmjerno pogodila", kazala je Meghan koja nije skidala ruke s trudničkog trbuha koji se nazirao ispod široke cvjetne haljine. 

Foto: screenshot Amazon

"Suprug i ja smo oduševljeni što ćemo uskoro poželjeti dobrodošlicu našoj kćeri. Taj osjećaj radosti dijelimo s milijunima drugih obitelji širom svijeta. Kada pomislimo na nju, mislimo na sve mlade žene i djevojke kojima se mora pružiti prilika i potpora da nas vode naprijed", zaključila je Meghan.

Gledateljima se obratio i naš premijer Andrej Plenković. "Pandemija će se okončati tek kad cijela populacija bude u mogućnosti primiti cjepivo", rekao je hrvatski premijer u poruci podrške inicijativi Global Citizen i koncertu Vax Live čiji je cilj podignuti svijest o cijepljenju.

Foto: screenshot Amazon

"Već 16 mjeseci živimo s pandemijom koja je potpuno izmijenila naš način funkcioniranja, naš način života, utjecala je na našu zdravstvenu situaciju, utjecala je na naše gospodarstvo i financijsku stabilnost, utjecala je na način na koji svijet danas funkcionira", istaknuo je hrvatski premijer. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Nikom Turković

Komentara 3

Avatar ilirac
ilirac
13:12 10.05.2021.

Eto ti ga na, ovaj koncert humanitarnog karaktera kojim se zeljelo potaknuti ljude na cijepljenje i pomoc drzavama koje nemaju dovoljno sredstava za nabavku cjepiva, zbog odjevnog predmeta koji zakriva pogled na najljepsi dio zenskog tijela dizajniran na bijelo crvene kockice u srbiji ce uciniti kontra efekt od zeljenog. I neka. Nema sansi da bi se ja cjepio da je ista nastupila u belo crvenim ili belo crnim prugama.

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
14:03 10.05.2021.

Eto... bravo reperica.

DO
Doktoruma
12:55 10.05.2021.

Tko zna? Zna se. Zato glas ide samo njima. Tko su oni? Znate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije