Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u trudnoći

Meghan Markle javila se nakon dugo vremena, progovorila o djevojčici koja bi uskoro trebala stići na svijet

Foto: screenshot
1/6
10.05.2021.
u 09:24

Meghan je otkrila i koliko je uzbuđena zbog dolaska djevojčice na svijet i otkrila zbog čega, između ostalog, podržavaju kampanju za globalno procjepljivanje.

Protekli vikend diljem svijeta gledala se snimka koncerta 'Vax Live' kojem je cilj bio podržati globalnu kampanju cijepljenja. Koncert su podržale brojne zvijezde među kojima su i Jennifer Lopez, pjevač grupe Pearl Jam Eddie Vedder, grupa Foo Fighters, reggaeton pjevač J Balvin te američka pjevačica H.E.R koji su nastupili na spektaklu koji je emitiran ja YouTube kanalu. Koncert je vodila Selena Gomez, a podršku inicijativi dali su i princ Harry te njegova supruga Meghan Markle koja se javnosti obratila prvi puta nakon bombastičnog intervjua kod Oprah Winfrey. 

"Ne možemo odmoriti ili se potpuno oporaviti dok ne bude pravedne distribucije u svaki kutak svijeta. Virus ne poštuje granice i pristup cjepivu ne smije biti geografski određen", rekao je princ Harry.

"Kao pokrovitelji kampanje Vax Line, moj suprug i ja vjerujemo da je za oporavak presudna predanost zdravlju, sigurnosti i uspjehu svij, ali posebno žena koje je ova pandemija nesrazmjerno pogodila", nadovezala se Meghan koja nije skidala ruke s trudničkog trbuha koji se nazirao ispod široke cvjetne haljine. 

Foto: screenshot Amazon
Meghan je otkrila i koliko je uzbuđena zbog dolaska djevojčice na svijet i otkrila zbog čega, između ostalog, podržavaju kampanju za globalno procjepljivanje. 

"Suprug i ja smo oduševljeni što ćemo uskoro poželjeti dobrodošlicu našoj kćeri. Taj osjećaj radosti dijelimo s milijunima drugih obitelji širom svijeta. Kada pomislimo na nju, mislimo na sve mlade žene i djevojke kojima se mora pružiti prilika i potpora da nas vode naprijed", zaključila je Meghan.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Nikom Turković

Ključne riječi

Komentara 1

ME
MediciKM
13:28 10.05.2021.

Kako je ta žena antipatična!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije