Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najavila odlazak

Pjevačica pobjesnila na društvenim mrežama: 'Ja sam je**** budala, jedva čekam da nestanem'

Billboard Women in Music Awards in Inglewood
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
1/7
26.03.2022.
u 11:41

Reperica, kantautorica i glazbena producentica rođena u Los Angelesu pratitelje je iznenadila objavama na Twitteru koje su uslijedile nakon što je Doja Cat bila prisiljena otkazati svoj nastup u Paragvaju zbog oluje, a njeni fanovi su zbog toga pobjesnili.

Poznata američka pjevačica Amala Ratna Zandile Dlamini (26), poznatija pod umjetničkim imenom Doja Cat, na društvenim mrežama objavila je da 'odustaje od glazbene karijere'. Reperica, kantautorica i glazbena producentica rođena u Los Angelesu pratitelje je iznenadila objavama na Twitteru koje su uslijedile nakon što je Doja Cat bila prisiljena otkazati svoj nastup u Paragvaju zbog oluje, a njeni fanovi su zbog toga pobjesnili. Neki su je i otvoreno kritizirali te joj zamjerili što se nije ispričala zbog otkazivanja koncerta.

- Više me boli briga, je****, dajem otkaz, jedva čekam da jeb*** nestanem i ne treba mi više da vjerujete u mene- poručila je ljutito pjevačica koja je i svoje korisničko ime na Twitteru promijenila u 'Odustajem'.

Foto: Twittter

- Sve je za mene mrtvo, muzika je mrtva, a ja sam je**** budala što sam ikad mislila da sam stvorena za ovo, ovo je jebena noćna mora, nemojte me pratiti više - dodala je Doja Cat. Ranije je na svom Instagramu podijelila i screenshot horoskopa na kojem je pisalo da će se suočiti s 'neočekivanim protivljenjem'.

Inače, Doja je nedavno bila prisiljena odustati i od nastupa na dodjeli Brit Awardsa kada je nekoliko članova njezine ekipe bilo pozitivno na Covid-19. - Nažalost, zbog slučajeva Covida unutar moje ekipe, neću nastupati na Brits. Jednostavno nije sigurno za nas nastaviti vježbati zajedno i dovoditi jedni druge u opasnost. Jedva čekam da nastupim za svoje obožavatelje u Velikoj Britaniji čim budem mogla. Čuvajte se - poručila je tada mlada glazbenica. Je li ovo definitivan oproštaj od njezine glazbene karijere za sada nije poznato, a brojni obožavatelji vjeruju da je ipak riječ o ishitrenoj reakciji. Inače, njezin novi singl 'Woman' objavljen je prije 3 mjeseca, a do sada je prikupio više od 85 milijuna pregleda na YouTubeu. Povlačenje ovakve zvijezde s glazbene scene rastužio bi zasigurno mnoge.

VIDEO Pogledajte kako je bilo na ovogodišnjoj dodjeli Porina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije