Naslovnica Showbiz Zvijezde

Pjevačica doživjela slom živaca nakon transplantacije bubrega

Ova 26-godišnja pjevačica hospitalizirana je dvaput u zadnjih nekoliko tjedana, oba puta zbog niskog broja bijelih krvnih zrnaca što može biti nuspojava kod pacijenata koji su transplantirali bubreg.
11. listopada 2018. u 16:53 1 komentara 1713 prikaza
Foto: PA/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/8

Selena Gomez u bolnici je doživjela slom živaca, tvrdi izvor za časopis People.

Justin Bieber i Hailey Baldwin Sretno mladencima! Iznenadili sve: Vjenčali se Justin Bieber i Hailey Baldwin

Ova 26-godišnja pjevačica hospitalizirana je dvaput u zadnjih nekoliko tjedana, oba puta zbog niskog broja bijelih krvnih zrnaca što može biti nuspojava kod pacijenata koji su transplantirali bubreg. Tijekom drugog posjeta, Gomez je imala napadaj panike. Peopleov izvor dodaje kako je to za nju bilo teških nekoliko tjedana i da je napadaj panike bio kap koja je prelila čašu. Isti izvor doznaje da je okružena bliskom obitelji i ima punu podršku, trenutno joj je mnogo bolje.

teško razdoblje Pjevačica otkrila zašto se povukla: Borila sam se za vlastiti život

Pjevačica navodno ide na bihevioralnu terapiju što je metoda dizajnirana za pokušaj identificiranja,a onda i promjene negativnog mišljenja i obrazaca ponašanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Proces oporavka nakon transplantacije bubrega bio je težak. Kako je Selena bubreg dobila od najbolje prijateljice Francie Raise, prolazile su sve zajedno. Djevojke nisu mogle ništa napraviti bez pomoći, pa čak niti otuširati se. Raisa je rekla da ih je taj proces još više zbližio i da je zahvalna Bogu što joj je dao tu priliku.

Selena Gomez TEŠKO JE BOLESNA Dramatični apel obitelji Selene Gomez: Napusti Hollywood ili umri!

Gomez je bila otvorena o svojoj bitci s lupusom već nekoliko godina, a prvi put je otkrila da je išla na kemoterapiju u 2015. zbog te bolesti.

ccccccc
VJEČNE SALONKE
Crvene ili one sa zmijskim uzorkom? Doznajte koje su štikle must have ovog proljeća

A1 izdvaja za Vas