Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
težak oporavak

Pjevačica doživjela slom živaca nakon transplantacije bubrega

Foto: PA/Pixsell
1/8
11.10.2018.
u 16:53

Ova 26-godišnja pjevačica hospitalizirana je dvaput u zadnjih nekoliko tjedana, oba puta zbog niskog broja bijelih krvnih zrnaca što može biti nuspojava kod pacijenata koji su transplantirali bubreg.

Selena Gomez u bolnici je doživjela slom živaca, tvrdi izvor za časopis People.

Ova 26-godišnja pjevačica hospitalizirana je dvaput u zadnjih nekoliko tjedana, oba puta zbog niskog broja bijelih krvnih zrnaca što može biti nuspojava kod pacijenata koji su transplantirali bubreg. Tijekom drugog posjeta, Gomez je imala napadaj panike. Peopleov izvor dodaje kako je to za nju bilo teških nekoliko tjedana i da je napadaj panike bio kap koja je prelila čašu. Isti izvor doznaje da je okružena bliskom obitelji i ima punu podršku, trenutno joj je mnogo bolje.

Pjevačica navodno ide na bihevioralnu terapiju što je metoda dizajnirana za pokušaj identificiranja,a onda i promjene negativnog mišljenja i obrazaca ponašanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Proces oporavka nakon transplantacije bubrega bio je težak. Kako je Selena bubreg dobila od najbolje prijateljice Francie Raise, prolazile su sve zajedno. Djevojke nisu mogle ništa napraviti bez pomoći, pa čak niti otuširati se. Raisa je rekla da ih je taj proces još više zbližio i da je zahvalna Bogu što joj je dao tu priliku.

Gomez je bila otvorena o svojoj bitci s lupusom već nekoliko godina, a prvi put je otkrila da je išla na kemoterapiju u 2015. zbog te bolesti.

Ključne riječi

Komentara 1

M3
Miške 3
17:20 11.10.2018.

Šteta. baš je slatkica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije