Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretno mladencima!

Iznenadili sve: Vjenčali se Justin Bieber i Hailey Baldwin

Justin Bieber i Hailey Baldwin
Foto: screenshot/instagram
14.09.2018.
u 23:37

Justin i Hailey su nerazdvojni otkad su se pomirili krajem svibnja. Pjevač i manekenka su se zaljubili opet nakon što je Bieber po tko zna koji put prekinuo s glazbenicom i glumicom Selenom Gomez

Pjevač Justin Bieber (24) i njegova zaručnica, manekenka Hailey Baldwin (21) jučer su se vjenčali u New Yorku. Sudbonosno 'da' izgovorili su pred sucem. Uskoro planiraju još jednu ceremoniju, pišu 24 sata.

- Spremaju veliko slavlje u sklopu kojeg će jednom reći 'da' pred Bogom i svim ljudima koje vole - kazao je izvor.

Strani mediji javljaju kako će se spomenuo slavlje vjerojatno održati na pet milijuna dolara vrijednom imanju u Kanadi koje je pjevač ljetos kupio.

Kako javlja TMZ, par se planirao vjenčati iduće godine,  ali su se ipak predomislili. Prije samog vjenčanja izvadili su bračnu dozvolu, a Justin je bio presretan.

- Dušo, jedva čekam da se vjenčamo - rekao je.

Justin i Hailey su nerazdvojni otkad su se pomirili krajem svibnja. Pjevač i manekenka su se zaljubili opet nakon što je Bieber po tko zna koji put prekinuo s glazbenicom i glumicom Selenom Gomez (25). Zaručili su se u srpnju na Bahamima.

Podsjetimo, par se nedavno vozio biciklima kroz park u New Yorku kada su oboje počeli plakati. Pjevač je objasnio da je razlog njegovog i Haileyinog plakanja knjiga 'Značenje braka: Suočavanje sa složenošću obvezivanja pomoću božje mudrosti' američkog teologa Timothyja Kellera (67).

Riječ je konzervativnom, kršćanskom priručniku koji, između ostaloga, zabranjuje seks prije braka i ističe da žene moraju biti podčinjene muškarcima.

>> Što se događa s Burakom Özçivitom?

Ključne riječi

Komentara 6

MI
midea
01:34 15.09.2018.

a kada se rastaju ? za 6 mjeseci?

DE
deda1234
09:33 15.09.2018.

U soku sam zovo hitnu

Avatar ZLO
ZLO
01:25 15.09.2018.

Tooooo! To su vijesti, a ne neke gluposti sto se dogadja u svijetu, kakve je situacija u Idlibu i sl. Sto će te informacije ovcama. Jel tako.? Čestitke uredništvu na vrhunskom novinarstvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije