Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drži se, Marko!

Pjevač zabrinuo obožavatelje fotografijom iz bolnice: 'Pa ti nemoj paziti'

Foto: Screenshot Instagram
1/6
12.06.2019.
u 11:13

Marko Kutlić bivši je frotmen grupe 'Pravila igre' koji je, nakon neslaganja s ostalim članovima, odlučio nastaviti solo karijeru.

Mladi pjevač i miljenik mnogih pripadnica ljepšeg spola, Marko Kutlić, sinoć je završio u bolnici.

Na svom Instagram profilu objavio je fotografiju gdje, uz zabrinutog prijatelja leži na bolničkom krevetu. Ovaj mladi pjevač primio je infuziju i objavio sliku uz poruku "pa ti nemoj pazit".

Poznati pjevač sinoć je završio u bolnici
Foto: Screenshot Instagram

Čini se kako je razlog njegovog posjeta bolnici bilo slabo zagrijavanje prije treninga koji su mu zabranjeni sljedeća tri tjedna. Na posljednjoj fotografiji, pjevač je fanovima poručio da je živ te dao i savjet.

"Nemojte trenirati bez dobrog zagrijavanja", napisao je Marko, koji nastoji ostati pozitivan unatoč situaciji.

Marko Kutlić bivši je frotmen grupe 'Pravila igre' koji je, nakon neslaganja s ostalim članovima, odlučio nastaviti solo karijeru. Pjevač iza sebe ima brak i dvoje male djece, Petra od tri godine te Pavla starog samo godinu dana. Nedavno je javno priznao da je u vezi s mlađom pjevačicom Antonelom Đinđić, s kojom je snimio i pjesmu.

Komentara 3

ZI
zico
11:47 12.06.2019.

pa kaj si na triatlon išao😂 jadničak malo mu se zamantalo

DU
Deleted user
12:46 12.06.2019.

Ha ha ha

DR
Dragec88
14:13 13.06.2019.

Tko je taj i šta je taj do sadaradijo maksimalni je anonimac niko za njega nije čuo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije