Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolest

Oliver: Treba biti psihički jak, a ja sam emotivno slab

Oliver Dragojević
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
17.10.2017.
u 09:17

Pjevač je nakon koncerta "Vjeruj u ljubav" u splitskom HNK rekao kako su mu svi potpora, a njemu samo treba mir

Humanitarnim koncertom 'Vjeruj u ljubav' u splitskom HNK obilježeno je 50 godina djelovanja Županijske lige protiv raka.

Na koncertu je prvi put od  objave da se i sam bori s rakom nastupio Oliver Dragojević.  Novinarima IN Magazina nakon koncerta je rekao: - Svi smo u jednu ruku vezani s ovom večeri jer negdje je netko naš bolovao ili boluje i zajedno smo proslavili ovih 50 godina.

Rekao je da kemoterapiju podnosi odlično i da su rezultati vidljivi, ali da treba sve to izdržati. - Svi su potpora, svi su skočili i dali bi sve, a meni treba samo mir. Treba biti jak psihički, a tu sam ja emotivno slab i onda je malo borbe. Inače guram ono što mi govore - kaže pjevač.

U Spaladium Areni trebao bi 15. prosinca održati koncert  i za koncert uz osmijeh kaže: Sve je spremno, osim mene, ali i to ćemo riješiti. 

Oliver Dragojević
1/20

Komentara 1

Avatar Sokol
Sokol
13:46 17.10.2017.

Puno sreće i potpuno ozdravljenje legendo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije