Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chester Bennington

Pjevač Linkin Parka pronađen mrtav u svom domu u Los Angelesu

Foto: DPA/Pixsell
1/3
20.07.2017.
u 20:26

Izvori bliski policiji potvrdili su ovim medijima kako se 41-godišnji pjevač objesio u stanu u Los Angelesu

Chester Bennington, pjevač Linkin Parka, počinio je samoubojstvo, javljaju TMZ i Mirror.

Izvori bliski policiji potvrdili su ovim medijima kako se 41-godišnji pjevač objesio u stanu u Los Angelesu, a njegovo tijelo pronađeno je u četvrtak ujutro. Poznato je da se  Chester godinama borio s ovisnošću o alkoholu i drogama te je jednom prilikom i priznao kako si je htio oduzeti život. Glazbenik je bio blizak prijatelj s Chrisom Cornellom koji je također nedavno počinio samoubojstvo. 

Informaciju da je Bennington počinio samoubojstvo potvrdio je na svom Twitteru i član benda Mike Shinoda. – U šoku smo i slomljeni, ali informacija je istinita. Uskoro ide i službena objava – napisao je. 

 

 

Komentara 37

MA
mantheman
21:32 20.07.2017.

Kakvi komentari sramota za ljudski rod, nitko ne zna nista neki prvi put cuju za njega i svi znaju da je od droge od homoseksualizma ma odvratni ste

Avatar Zgubider.
Zgubider.
22:18 20.07.2017.

Čovjek je imao dvije žene i šestero djece i sigurno nije bio homoseksualac. Kao dijete je bio seksualno zlostavljan od muškog zlostavljača (između 7 i 13 godine) što je na njegovoj psihi ostavilo dubok trag. Bio je teški ovisnik o drogama i alkoholu ali i vrstan glazbenik. Šteta…

DU
Deleted user
22:06 20.07.2017.

pocivaj u miru pjevacu moj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije