Naslovnica Showbiz Zvijezde

Kći poznatog rock-pjevača zakasnila na vlastito vjenčanje

Pixie se ovog vikenda udala za Georgea Barnetta, a kako piše The Mirror, model i pjevačica kasnila je dva sata na Mallorcu, gdje se održavalo vjenčanje.
19. lipnja 2017. u 10:47 3 komentara 2387 prikaza
Pixie Geldof
Foto: Press Association/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Pixie Geldof (26), kći rock-pjevača Boba Geldofa i pokojne manekenke Paule Yates, zakasnila je na vlastito vjenčanje. Pixie se ovog vikenda udala za Georgea Barnetta, a kako piše The Mirror, model i pjevačica kasnila je dva sata na Mallorcu, gdje se održavalo vjenčanje.

bob geldof otvorio dušu Bob Geldof: Kad me Paula ostavila, zamrzio sam sve žene!

Brojni gosti, među kojima su bili i pjevači Harry Styles i Daisy Lowe, čekali su na velikoj vrućini dok se Pixie konačno nije pojavila. Otac Bob dopratio ju je do oltara, a uz njega je najsretnija bila sestra Fifi (34) te Thomas Cohen, suprug pokojne sestre Peaches.

Podsjetimo, Peaches Geldof preminula je prije tri godine od predoziranja heroinom. Imala je 25 godina.

Bob Geldof za 100 tisuća dolara Bob Geldof uskoro putuje u svemir s kolegom i manekenkom peaches geldof prirodna smrt? 'Riječi nisu dovoljne da izrazim tugu koju osjećam zbog njene smrti' Peaches Geldof dodatne analize Peaches Geldof ipak je umrla od predoziranja heroinom?

VIP izdvaja za Vas

 • Brkan:

  Kći i kćerka su sinonimi. Kćer je akuzativ od kći... http://hrvatskijezikzagamovce.blogspot.hr/2014/05/kcikcerkcerka.html

 • Avatar HLEBINSKO ČANGRIZALO
  HLEBINSKO ČANGRIZALO:

  Nominativ – kći, Genitiv – kćeri Dativ – kćeri Akuzativ – kćer Vokativ – kćeri Lokativ – kćeri Instrumental – kćeri, a množina: Nominativ – kćeri, Genitiv – kćeri Dativ – kćerima Akuzativ – kćeri Vokativ – kćeri Lokativ – ... prikaži još!ativ – kćeri Lokativ – kćerima Instrumental – kćerima

 • Blade_Runner:

  VL, kakva "kćerka" ?! Kći ili kćer eventualno..