Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prirodna smrt?

'Riječi nisu dovoljne da izrazim tugu koju osjećam zbog njene smrti'

peaches geldof
Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
1/12
08.04.2014.
u 08:41

Policija kaže da u njenom domu, gdje je pronađeno tijelo preminule kćeri Boba Geldofa, nisu pronađeni dokazi teških droga, nema oproštajne poruke te vidljivih znakova ozljeda

Iznenadna smrt 25-godišnje Peaches Geldof i dalje je misterija. Policija kaže kako u njenom domu, gdje je pronađeno tijelo preminule kćerke Boba Geldofa, nisu pronađeni dokazi teških droga, nema oproštajne poruke te vidljivih znakova ozljeda. Prema navodima mrtvozornika, ispituje se mogućnost da je riječ o prirodnoj smrti.

Policija je sinoć pozvana u dom Peaches Geldof u Kentu, gdje je pronađeno njeno beživotno tijelo. Obitelj je očajna zbog njezine iznenadne smrti.

– Bila je najživlje, najsmješnije, najpametnije biće od svih nas. Koje prekrasno dijete. Kako je moguće da je nikad više nećemo vidjeti? Kako ćemo ovo podnijeti? – rekao je njen otac Bob Geldof u priopćenju.

>>Peaches Geldof umrla u 25. godini!

>>'Peaches je umrla. Ne možemo opisati svoju bol, kako ovo podnijeti?'

Foto: Rebecca Mckevitt/News Syndication/PIXSELL

Rebecca Mckevitt/News Syndication/PIXSELL

Mnogi poznati Britanci koji su poznavali prerano preminulu Peaches šokirani su njenom smrću.

- Moje misli su sa Geldofima u ovo grozno vrijeme. Nadam se da će moći tugovati u miru. Peaches, prekrasna djevojko, počivaj u miru - napisala je na Twitteru pjevačica Lily Allen.

- Riječi nisu dovoljne da izrazim tugu koju osjećam zbog smrti Peaches. Ovdje smo da ti damo potporu Pixie Geldof. Ostani snažna, moja mala Pepsi - napisala je Kelly Osbourne, bliska prijateljica.

I Simon Cowell, šef "X Factora", izrazio je sućut obitelji.

- Nekoliko puta koje sam susreo Peaches bila je draga, duhovita, topla osoba. Mnogo ljubavi njenoj obitelji koju ostavila za sobom - napisao je Cowell.

Komentara 1

KO
Kolokol
09:44 08.04.2014.

Tko je ta Peaches??!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije