Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasprava na Instagramu

Pišek objavila fotku u toplesu i na jedan ružan komentar nije ostala dužna

Nikolina Pišek
Foto: Instagram
1/8
16.09.2020.
u 19:45

Baš si lijep prizor kao majka, napisala je Nikolini Pišek jedna pratiteljica na Instagramu i uskoro je dobila odgovor od voditeljice.

Nikolina Pišek Ristović nedavno je objavila na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u toplesu i najavila je da priprema novi projekt. Nije otkrila o čemu se točno radi, a njezini pratitelji na ovoj društvenoj mreži bili su podijeljenih mišljenja oko toga što je Nikolina objavila svoju fotografiju na kojoj je u toplesu. Jedna od pratiteljica joj je napisala: Baš si lijep prizor kao majka.

Nikolina joj nije ostala dužna i odgovorila je na ovaj komentar. - Da, majke su poznate po tome da nemaju tijelo. Ja ga, nažalost, imam. I čak ga volim. Dobro mi služi - odgovorila je Nikolina. Od iste pratiteljice dobila je i ovaj komentar: Gospođo Pišek, meni je 57 godina, ja sam mama i baka, imam i sad tijelo savršeno bez silikona i plastike da mi mnogo mlađe takve kao ti mogu zavidjeti, ali nisam iskompleksirana da mi treba Instagram da se pokazujem. Nikolina je na to samo rekla. Užasno vam zavidim.

Nikolina Pišek
1/8

Komentara 1

IL
ilicak
06:17 17.09.2020.

ova pak naša pišek se druži s nekim frendom ,a zovu ga kakek , pak se dobro slažeju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije