Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosta im je

Pique i njegova djevojka na sudu! Tužili su fotografa koja ih je snimao

Foto: Profimedia
1/13
10.06.2023.
u 22:35

Pique i Clara Chia Marti odlučili su tužiti fotografa Jordija Martina, a sada su snimljeni i na ulasku u sudnicu. Držeći se čvrsto za ruke, ušli su na sud kako bi svjedočili protiv fotografa. Od suca su zatražili zabranu prilaska ovog fotografa koji je slavni par proganjao preko svake mjere.

Glazbenica Shakira početkom godine objavila je pjesmu  'BZRP Music Sessions #53' kojom je otkrila kako ju je njezin partner, umirovljeni nogometaš Gerard Pique prevario. Nakon ove pjesme mnogi su se mediji pozabavili ovom temom, a i Shakirini brojni obožavatelji stali su na njezinu stranu. Naime, Pique je Shakiru prevario sa studenticom Clarom Chiom Marti, a njihovo rijetko pojavljivanje u javnosti i malo informacija zainteresiralo je brojne španjolske medije.

Zbog toga se jednom prilikom pojavila i informacija kako je Piqueov nova djevojka za intervju dobila ponudu koja je uključivala veliku svotu. No, ona ju je odbila, a nakon toga uslijedila je nova ponuda od milijun dolara za samo jednu fotografiju u kupaćem kostimu. Između ostalog, španjolski mediji nudili su joj milijun dolara da se pojavi na televiziji, no 23-godišnja studentica sve je ponude odbila. Osim toga, mnogi fotoreporteri i novinari pokušali su dobiti izjavu od para, što je čini se njima počelo smetati. 

Zbog svega se par odlučio tužiti fotografa Jordija Martina, a sada su snimljeni i na ulasku u sudnicu. Držeći se čvrsto za ruke, ušli su na sud kako bi svjedočili protiv fotografa. Od suca su zatražili zabranu prilaska ovog fotografa koji je slavni par proganjao preko svake mjere, zbog čega su se i odlučili na ovakav potez.

Naravno da njihov dolazak na sud nije mogao proći nezamijećeno, pa su ih prije, ali i nakon davanja iskaza dočekali brojni španjolski mediji koji su ih fotografirali, ali i koji su pokušali dobiti koju izjavu.

Foto: Profimedia

Za suđenje je Pique odabrao plavu polo majicu i svjetlosive hlače, dok je Clara Chia odabrala traperice i bijelu košulju na kojoj je zakopčala tek par gumba.

Oboje su složno, držeći se za ruke, nijemo prošli pored okupljenih novinara, ne želeći ništa komentirati.

Prema glasinama, koje su se pojavile na španjolskoj kolumni Vanitatis, problemi Piquea i Clare s paparazzo fotografom Jordijem Martinom počeli su nakon što ih je on prvi puta snimio. Par tvrdi kako su se osjećali progonjeno, zbog čega su zatražili zabranu prilaska Martinu, koji im ne smije prići na manje od 3000 metara.

Par tvrdi da im je uznemiravanje zakompliciralo živote zbog čega se osjećaju nesigurno i tjeskobno. Martin je pak s druge strane pred sudom ustvrdio kako ga Pique 'ne može smisliti' jer je u boljim odnosima s njegovom bivšom životnom partnericom Shakirom.

Podsjetimo, španjolski mediji pisali su kako je pjevačica otkrila da je nogometaš vara zahvaljujući džemu. Naime, već neko vrijeme TikTokom i Twitterom kruže razne teorije o njihovom raskidu, a jedna je od njih i da je Shakira nakon poslovnog puta stigla kući i htjela je pojesti nešto slatko. Uvijek u frižideru drži svoj omiljeni džem koji Pique zbog posebne dijete ne jede, a za poslasticu nisu bila zainteresirana ni djeca. Kako je džem bio pojeden, Shakira je posumnjala da je netko bio u njihovoj kući.

VEZANI ČLANCI:

U pjesmi pjeva i kako je Gerard "zamijenio Rolex za Cassio te Ferrari za Twingo", a provokacije su počele kada je na Shakirinom balkonu osvanula lutka vještice koja gleda na kuću nogometaševe majke. Pique je na pjesmu odgovorio prvo u svojoj emisiji 'The Kings League' gdje je rekao kako ima ugovor s Casiom, a jednom je prilikom na posao stigao u bijelom Twingu čime je odlučio pokazati kako ga njezine riječi ne diraju.

Shakira i Pique prekinuli su dugogodišnju vezu sredinom 2022. godine zbog njegove nevjere, a u prosincu je u javnost izašla i snimka koja pokazuje kako je Pique imao drugu puno prije nego li je Shakira za to saznala. U jednom intervjuu koji je dao nekoliko mjeseci prije rastanka sa slavnom pjevačicom, Marti je prošla iza njegovih leđa. Taj intervju snimljen je u Piqueovoj kući deset mjeseci prije prekida sa Shakirom, što znači da je Clara bila u njihovoj kući u kojoj je u tom trenutku i dalje živjela glazbenica. 

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije