Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bila je u strahu za život

Pink o svojoj borbi s koronom: Mislila sam da je gotovo i išla sam mijenjati oporuku

Foto: Instagram screenshot
1/8
16.05.2021.
u 20:30

Američka pop zvijezda Pink (41) ispričala je kako se osjećala kada je imala koronu te da joj je to bilo nadahnuće za novu pjesmu.

Američka pop zvijezda Pink (41) progovorila je o tome kako se osjećala kada je imala koronu. U intervjuu koji je dala Marku Wrightu za radio Heart rekla je da joj je stvarno bilo loše te da je čak išla mijenjati svoju oporuku.

Ona se ovim virusom zarazila u ožujku 2020. godine. „Jameson i ja smo bili stvarno bolesni, a Carey i Willow nisu, pa znate u trenutku kada sam mislila da je za nas gotovo, nazvala sam svog najboljeg prijatelja i rekla sam da samo treba reći Willow koliko je volim“, ispričala je pjevačica.

Majka dvoje djece pojasnila je da je to iskustvo bilo nadahnuće za njezinu novu pjesmu 'All I Know So Far' koja je napisana iz perspektive roditelja koji zadnji put razgovara sa svojim djetetom. „Stvarno je zastrašujuće kada kao roditelj razmišljate o tome što ostavljate svom djetetu? Što ih učimo? Hoće li uspjeti na ovom svijetu? Što im trebam reći ako je ovo zadnji put da im išta kažem?“, pojasnila je Pink.

Trostruka dobitnica nagrade Grammy, novi singl će objaviti 7. svibnja, a 21. svibnja će izaći istoimeni album i dokumentarac. Prošle godine napisala je esej koji je izdao NBC News, gdje je ispričala o svojoj i Jamesonovoj fizičkoj i emocionalnoj bitki s bolešću. „Borba s koronavirusom bila je fizički i emocionalno najizazovnije iskustvo koje sam prošla kao majka. Tjednima nakon što smo saznali rezultate testa, moj sin je još uvijek bio bolestan. Bilo je zastrašujuće ne znati što bi moglo slijediti“, napisala je tada pjevačica.

Podsjetimo, Pink, čije je pravo ime Alecia Beth Moore, američka jw pjevačica i vlasnica hitova 'Try', 'So What', 'Please Don't Leave Me' te mnogih drugih. Osvojila je brojne nagrade među kojima su i nagrade Grammy.  Sa suprugom Careyom Hartom (45) ima sina Jamesona (4) i kćer Willow (9), a par se vjenčao 2006. godine.

VIDEO Kim Kardashian postala milijarderka

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije