Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPER BOWL

Pink ni gripa nije spriječila da fantastično izvede američku himnu

Pink
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
05.02.2018.
u 11:20

- Čekala sam da otpjevam ovu pjesmu još od 1991. godine, kada sam vidjela mog idola Whitney Houston koja je 'rasturila'. I konačno je došla moja prigoda - napisala je Pink na Instagramu

Iako je potpuno oslabljena od gripe i temperature pop zvijezda Pink sinoć je u Minneapolisu oduševila sve koji su pratili Super Bowl izvedbom američke himne "The Star-Spangled Banner".  

- Čekala sam da otpjevam ovu pjesmu još od 1991. godine, kada sam vidjela mog idola Whitney Houston koja je 'rasturila'. I konačno je došla moja prigoda. No, u kući imam dvoje male djece koja doslovno kašlju u moja usta i dogodilo se da sam se razboljela. Moj san polako se pretvorio u noćnu moru.

 

Trying to practice the flu away. I’ve been waiting to sing this song since 1991 when I saw my idol, Whitney Houston, own this song. And now, my chance has finally come. And it just so happens that this chance comes when I have two small Petri dish kids who literally cough INTO MY MOUTH and rub their snot on my cheek. You can’t write this stuff I swear! And here we are. I’ve arrived at another one of my dreams which is slowly becoming a sort of nightmare. I will tell you, this is one of the biggest honors of my life, singing this song in front of my family, my military family, my dad and brother and step mama and family and the world. And the EAGLES!?!?! I promise I will do my best, as I always do. As far as the gremlins that got me into this mess, you can cough at me for the rest of your lives. If it’s a contest, babies, you win. #spreadthelove #spreadthegerms #pleasegivememyvoiceback #ificansingimgonnakillit

A post shared by P!NK (@pink) on

Vjerujte mi, ovo mi je jedna od najvećih počasti u životu, pjevati ispred obitelji, cijelog svijeta, i Eaglesa. Potrudit ću se - napisala je na Instagramu Pink prije nastupa. Inače, pjevačica je odrasla u predgrađu Philadelphie, pa je vatrena navijačica Eaglesa.

Sinoć je tako imala dvostruki razlog za slavlje. Ne samo što je fantastično izvela američku himnu, nego su i njeni Eaglesi osvojili Super Bowl.

Pink
1/7
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
13:49 05.02.2018.

O svašta, prosječna izvedba uz prosječan glas i problem viših tonova....ak kog zanima posluhnite si kak ju je Lady Gaga izvela pred leto/dva dan !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije