Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska glumica Pinar Dikici:

Stvara mi pritisak kada me mediji uspoređuju sa slavnom oskarovkom Penelope Cruz

Pinar Dikici glumi u turskoj seriji "Pitanje časti"
Foto: Promo
1/3
09.08.2016.
u 15:50

Tridesetogodišnja turska glumica voli slojevite likove koji prolaze turbulentne promjene karaktera, a upravo takva je i Šahika koju glumi u "Pitanju časti". Slične su po tome što bez okolišanja mogu svakome reći u lice što ga ide, a razlikuju se u modnom odabiru

Svojim stilom i ljepotom, ali i talentom turska glumica Pinar Dikici plijeni pažnju obožavatelja, ali i svih gledatelja koji na Novoj TV prate seriju “Pitanje časti” u kojoj glumi Šahiku.

– Šahika je buntovna i temperamentna djevojka koju je majka Gulter ostavila kada je bila dijete. Zbog toga mrzi svoju majku, a kako je život nije mazio, odlučuje svoju sreću pronaći milom ili silom.

Svaki put kada izađe na ulicu njezina pojava uzdrma mentalitet stanovnika tradicionalne istanbulske četvrti Fatih, a muškarcima od nje zastaje dah – opisuje 30-godišnja glumica svoj lik u ovoj popularnoj seriji. Dodaje kako voli dobro razrađene likove koji imaju uzbudljivu životnu priču, a Šahikina je upravo takva.

– Šahika trenutačno nije najpozitivniji lik u seriji, ali je gledatelji iz nekog razloga vole i sažalijevaju. Na početku sam mislila da će biti negativka i izazvati loše reakcije kod gledatelja, ali dogodilo se upravo suprotno. Njihove su reakcije više nego pozitivne.

U biti, nitko od nas nije sasvim dobar ili loš i Šahika to potvrđuje... Poneke stvari radi samo da bi se pokazala. Ona je osoba koja će ti reći sve u lice bez okolišanja i u tome smo slične. Sada više vidimo njezine loše strane karaktera, ali uskoro ćemo vidjeti i zbog čega je takva – objašnjava Pinar kroz kakve sve turbulentne promjene karaktera prolazi njen lik.

Šahika voli lijepe komade odjeće i voli da joj drugi dijele komplimente na račun njena modnog odabira, a Pinar otkriva koliko je u modi nalik Šahiki.

– Trudim se da mi bude udobno u odjeći koju biram. Preferiram ugodnu odjeću, poput sportske odjeće ili neke koja je prikladna za improvizaciju. Ali kad bih morala igrati na kartu ženstvenosti kao Šahika, onda bih se svakako odjenula u njezinu stilu. Nisam osoba koja uživa biti u centru pažnje i koja jedva čeka da dobije kompliment – govori glumica.

Da voli sportsku odjeću, prepoznali su i brojni turski sportski brendovi koji su je i angažirali u svojim modnim kampanjama.

Pinar Dikici kaže da bi Šahikin stil odijevanja izazivao neodobravanje u mnogim istanbulskim četvrtima zato što turski građani, nažalost, dekoltiranu odjeću i minisuknje tretiraju seksistički. – Zbog toga je ženama u Turskoj dosta teško hodati po ulici u takvoj odjeći, a pogotovo onoj koja ističe obline – kaže.

Turski mediji redovito je proglašavaju najljepšom glumicom i to joj, priznaje, laska, ali pri tom naglašava kako ne želi da joj lijep izgled bude ulaznica na audicije za filmove i serije. Zato ne voli ni kada je uspoređuju s uspješnom i zgodnom španjolskom glumicom Penelope Cruz.

– Iskreno, malo mi stvara pritisak usporedba s Penelope jer ona je uspješna glumica i oskarovka, a k tome ne vidim ni pretjeranu fizičku sličnost s njom – kaže Pinar.

>> Uvijek idem na sve ili ništa, kod mene je sve ili crno ili bijelo, nema sivih nijansi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije