Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imaju dvoje djece

Glazbenik i manekenka zaljubili su se u 'Farmi' prije 12 godina, nitko nije davao šansu toj ljubavi a sada su u braku

Zagreb: Kristijan Rahimovski pobjednik 3. sezone reality showa Farma
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
15.11.2022.
u 18:50

Josip Ivančić predstavio je novu pjesmu "Moja Dalmatinko" u kojoj se pojavljuje i njegova supruga Jelena Bosančić.

Pjevač Josip Ivančić i manekenka Jelena Bosančić upoznali su se u reality showu Farma i zaljubila i iako su mnogi sumnjali kako će ta ljubav opstati, ovaj par je zajedno već 12 godina te su u sretnom braku u kojem su dobili dvoje djece.  Kralj svadbi, kako mnogi zovu Josipa Ivančića sada je objavio novu pjesmu "Moja Dalmatinko" i posvetio je ovaj singl supruzi koja se i pojavljuje u spotu. 

- Ovom pjesmom želio sam iskazati zahvalnost ženi s kojom podižem obitelj i s kojom sam stvorio harmoničan život, ali i zahvalnost Dalmaciji koja me odlično prihvatila - rekao je Josip koji se vraća na scenu nakon četiri godine, kada je posljednji put zabljesnuo u pjesmi "Na livadu rosa pala" koju je snimio s Matom Bulićem. U međuvremenu se posvetio nastupima jer je nezaobilazan gost na vjenčanjima s obzirom na to da je već godinama na glasu kralja svadbi.

- Prije 12 godina vlasnik hitova "Kraljica diskoteka", "Moja princezo", "Jedan takav lik" i "Na kamenu rođen" upoznao je srodnu dušu u reality showu "Farma" i nije toga dugo bio svjestan jer, priznaje, mislio je da će u braku završiti s potpunom drugačijom ženom. Gostujući u IN Magazinu Josip se osvrnuo i na činjenicu kako su mnogi predviđali kako njegova ljubav s Jelenom neće potrajati. 

- Ne da smo nekome začepili usta, jer to nije bio bunt ajmo nekome pokazati. Nego jednostavno prvu godinu - dvije dana bila je prilagodba ona meni, ja njoj i kako će to funkcionirati. Različiti smo karakteri, ja sam puno blažeg temperamenta, ona je žešća prava Dalmatinka. Ali nakon godinu, dvije shvatiš ako si pametan što je brak. Brak prije svega mora biti kompromis jer bez kompromisa niti jedan brak ne bi opstao, a sad drugi mogu pričat što hoće- kroz smijeh je rekao. Pohvalio je i svog desetogodišnjeg sina koji četiri godine trenira nogomet i ostvaruje zavidne rezultate, a za kći koja ima četiri godine kaže kako ne poznaje poraz i jednog dana će biti  biti glumica, pjevačica ili sportašica.

VIDEO Krenula nova sezona serije Kruna: Prikupila je mnogo negativnih kritika i prije izlaska epizode

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije