Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet zajedno

Petra Němcová rekla zbogom zaručniku i vratila se Seanu Pennu

Sean Penn
Profimedia
23.04.2012.
u 18:30

Manekenka i glumac obnovili staru ljubav. Par je bio u kratkoj vezi prije četiri godine. Petra je nedavno ostavila glumca Jamieja Belmana za kojeg se trebala udati u lipnju

Dva mjeseca prije vjenčanja, 32-godišnja manekenka Petra Němcová početkom travnja raskinula je zaruke s britanskim glumcem Jamiejem Belmanom (26) i utjehu potražila kod bivšeg dečka, oskarovca Seana Penna (51).

Otišli zajedno

Petra i Sean imali su kratku romansu prije četiri godine tijekom jednog od brojnih glumčevih prekida s danas bivšom suprugom Robin Wright. No, čini se da međusobna privlačnost nije nestala pa je novo ljubavno razočaranje lijepu Čehinju vratilo u zagrljaj 19 godina starijega glumca.

Par je nedavno viđen na romantičnoj večeri u restoranu u New Yorku.

– Petra nije skidala ruke sa Seana. Cijelo vrijeme ga je milovala po nozi i ramenu. Sean je izgledao suzdržan. Iz restorana su otišli zajedno – ispričao je svjedok.

Ljubavna tragedija

Nepopravljivi zavodnik Penn nakon razvoda bio je u kratkoj vezi sa Scarlett Johansson. Němcová je prije osam godina doživjela ljubavnu tragediju kad je njezin zaručnik Simon Atlee poginuo u tsunamiju koji je pogodio Tajland dok je par ondje bio na odmoru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije