Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez šminke

Petra Kurtela iznenadila pratitelje i objavila fotku u donjem rublju: 'Najljepša mršavica'

Foto: Privatna arhiva
1/7
06.06.2023.
u 14:38

Obožavatelji su joj hvalili liniju, a neki su se zabrinuli i da se ne prehladi

Zagrebačka glumica Petra Kurtela (40) iznenadila je pratitelje na društvenim mrežama ovog vikenda kada je objavila fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju na krevetu. Nedjeljno jutro glumica je provela u krevetu, a pozirala je bez šminke u grudnjaku i gaćicama, što je nešto na što nismo naviknuli vidjeti na njezinom Instagramu. 

- Dobro jutro. Lijena nedjelja - napisala je Kurtela uz fotografiju na kojoj se isticala njezina vitka figura. Obožavatelji su joj hvalili liniju, a neki su se zabrinuli i da se ne prehladi.

"Nemoj da se prehladiš", napisao joj je jedan pratitelj. "Najljepša mršavica u Hrvatica", "Prelijepo izgledaš", "Divno", samo su neki od komentara ostalih pratitelja.

Inače, Petru smo gledali u prošloj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" gdje je plesala s mentorom Damirom Horvatinčićem, a show su napustili u šestoj emisiji. To se gledateljima nije baš svidjelo pa su u komentarima na Facebook stranici ove emisije negodovali zbog njihovog odlaska.

VEZANI ČLANCI:

 

- Šteta što su ispali, ima lošijih od njih koji su trebali ispast. Nisu trebali ispasti, žao mi je. Baš tužno da su ispali. Mislim da žiri nije fer ocjenjivao. Trebali su ispast Marko i Maja. Tara je bila daleko najlošija i ne razumijem glasove žirija, a ni glasove publike. Ispadala je iz ritma i ritala se bez takta. Nisu trebali oni ispasti žao mi je što su ispali. Moji najdraži par, šteta što su ispali Ana je bila danas lošija, glasala sam za njih koliko god sam mogla, da sam mogla više glasala bi. Šteta. Baš šteta za show. Jako su lijepo plesali i to kontinuirano od prve emisije. Nisu trebali ispasti. Damiru kapa do poda. Najbolji plesač i instruktor za mene. Šteta što je Damir ispao, a Ana ide dalje, a nema pojma o plesu. Ali žiri je žiri. - komentirao je dio gledatelja, a jedan je gledatelj napisao dužu objavu i istaknuo kako je Damir profesionalac i kako želi Damira opet gledati u showu.  

- Damir je najbolji mentor, izvrstan profesionalac i ima "ono nešto posebno drago u sebi"! S njim bi i "kamen proplesao"! Bez njega je ovaj šou u protekle četiri godine bio osiromašen... taman kad se pojavio, uveselio svoje fanove, ode... Naravno, ne biramo mentore, ali su itekako bitni. Petra se trudila, napredovala i da danas nisu ispali vjerojatno bi došli do finala. Šteta! Poruka za produkciju Nove tv, dajte nam ponovo Damira!!! - napisao je jedan gledatelj.

VIDEO Asim otkrio istinu o incidentu s tortom i Majom Šuput: 'Vi što ste psovali, nadam se da vam je žao'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
15:28 06.06.2023.

I što će joj to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije