Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvatila se u koštac s kilogramima

Petra Dugandžić svoju avanturu skidanja kilograma objavljuje i na YouTubeu

Petra Dugandžić
Foto: Petar Glebov/Pixsell, Davor Višnjić/Pixsell
1/5
08.03.2017.
u 17:13

Glumica se za ulogu Kate u seriji "Zlatni dvori" morala udebljati, a sada kada je snimanje gotovo želi se vratiti u fit formu, a na društvenim mrežama pisat će o tome kako napreduje njena borba s viškom kilograma

Za ulogu punašne slavonske snaše Kate u seriji Nove TV "Zlatni dvori" glumica Petra Dugandžić morala se udebljati, a za taj potez, priznala je, trebalo je dosta hrabrosti.

- Teško je bilo prvi se put vidjeti na ekranu, trebalo je osam mjeseci živjeti u takvom tijelu. S druge strane, vrlo me brzo ispunio osjećaj slobode, potpune opuštenosti, bez odricanja, samokritike i frustracija, zavoljela sam se i u većem konfekcijskom broju - rekla nam je nedavno u intervju.

Sada kada je snimanje završeno Petra se odlučila vratiti u formu i na staru kilažu.

- Sretan vam Dan žena, drage moje sve! Moja avantura skidanja kilograma je počela. Iz jedne žene u drugu ženu. Uskoro cijeli proces možete pratiti i na youtube-u - napisala je glumica na svom Facebook profilu. 

Na društvenim mrežama već je počela svoje pratitelje informirati u kojoj je fazi.

- I izazov je počeo! Debljali smo se za Katu, sad ćemo mršaviti za Petru. I dok Katu tek čekaju zapleti, Petra ulazi u svoj prvi tjedan - detox - napisala je Petra na Instagramu prije dva dana.

U intervju za Zdravu kravu  rekla je kako će tjedan dana biti na čišćenju sokovima i smoothiejima i nakon toga prelazi na ciljane treninge s prilagođenom prehranom. Kada dođe do željene težine n astavit će održavati fit formu.  

 

 

>>Petra Dugandžić: Zavoljela sam se i u većem broju odjeće, ali nije bilo lako

>>Pala je zadnja klapa 'Zlatnih dvora', glumce obuzela tuga i praznina​

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije