Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nekažnjena zločinka'

Peticija protiv Cece: S Arkanom je obilazila logore, trebala bi biti u zatvoru

ceca
Foto: Screenshot
21.04.2014.
u 11:31

U dva dana peticiju je potpisalo više od tisuću ljudi. Koncert u Novom Sadu zakazan je za 28.6.

Više od tisuću ljudi u samo dva dana potpisalo je peticiju protiv koncerta Svetlane Ražnatović Cece koji bi se trebao održati u lipnju u Novom Sadu.

Peticija protiv Cecina nastupa pokrenuta je na internetu i društvenim mrežama, a građani Novog Sada folk-pjevačicu ne žele u svom kraju ne zbog vrste glazbe koju izvodi, već zbog repova iz mutne političke prošlosti.

Autori peticije "Stop koncertu Cece na novosadskoj Tvrđavi" navode da je problem u tome što je Ražnatovićeva pripadala grupama nekažnjenih "zločinaca iz devedesetih, koji nastavljaju sa svojim poslom", piše RTV.

- Ona je udovica ratnog zločinca Arkana s kojim je tijekom 90-ih išla po logorima i sudjelovala u njegovim poslovima koje je nakon Arkanove smrti potpuno i preuzela. Svojim je pak pjesmama sudjelovala u u propagandi koja je stanovništvo držala u "ratnohuškačkoj komi", pišu autori peticije.

Smatraju da bi trebala biti u zatvoru i to da bi trebala dobiti maksimalnu kaznu.

-  To što je što se njena kazna završila na elektronskoj narukvici zbog nemoći države, ne znači da se ne treba boriti protiv takvih ljudi, stoji u opisu peticije.

Ceca bi trebala nastupiti na Tamburica festu, koji će biti održan 28. lipnja na Petrovaradinskoj tvrđavi.

>>'Napao sam Arkana pred njegovim ljudima kad nas je pokrao na nogometu'

>>Ceci 18 mjeseci kućnog pritvora i 1,5 milijuna eura kazne

Komentara 13

Avatar Django
Django
11:41 21.04.2014.

Ma nema frke. Ako joj zabrane nastup u Srbiji, u Hrvatsku je uvijek dobro došla. Ta koliki su takvi već ovdje nastupali.

Avatar NikadRobom
NikadRobom
12:25 21.04.2014.

Nije bedara,neka se micika ne sekira.Ima kod nas U Hrvatskoj ionako vise poklonika nego Severina.Bitno da se trese.

GR
grabice
11:52 21.04.2014.

Tocno django uvijek je dobrodosla u drzavu koju je njen dragi zlocinac oslobadao od Hrvata.A klika poslije njega radi isto na perfidniji nacin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije