Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komičar u problemu

Pete Davidson imao prometnu nesreću s novom djevojkom: U Beverly Hillsu se zabio u kuću

NBC Upfronts Outside Arrivals - NYC
Foto: Dylan Travis
1/7
06.03.2023.
u 10:56

Komičar je s glumicom sudjelovao u prometnoj nesreći, a američki mediji pišu da Pete nije bio pod utjecajem alkohola ni droge

Komičar i glumac Pete Davidson (29) i njegova djevojka Chase Sui-Wonders (26) imali su prometnu nesreću u subotu navečer, doznaje TMZ. Američki medij piše kako je Davidson vozio automobil marke Mercedes te se povećanom se brzinom kretao kroz Beverly Hills kada je iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom koje je prešlo preko ivičnjaka.

Automobilom je potom udario u vatrogasni hidrant i zabio se u kuću. Naglo skretanje preko trave pred kućom ostavilo je traga na travnjaku, a i na kući se mogu vidjeti mala oštećenja

Policija je bila pozvana odmah te su intervenirali na mjestu nesreće, no na sreću nitko nije ozlijeđen. Fotografije s mjesta nesreće možete pogledati OVDJE.

Medij piše da komičar nije bio pod utjecajem alkohola niti droge, ali očevid je još uvijek u tijeku. Navodno nitko nije bio ni uhićen na mjestu nesreće.

Inače, par je isti dan to jutro uživao na Havajima, no ranije su krenuli kući jer su fotografi pratili svaki njihov korak. A Pete je čak nakon nesreće uredno vodio i program dodjele nagrada "Kids' Choice".

Podsjetimo, ljubav komičara s reality zvijezdom Kim Kardashian (42) je prekinuta u kolovozu prošle godine nakon devet mjeseci veze. Kako je tvrdio neimenovani izvor za američke medije Kim i Pete vezu su okončali zbog udaljenosti i rasporeda, no ostali su u prijateljskim odnosima. 

Zgodna Amerikanka i Pete prvi put su se zajedno pojavili javnosti na noć vještica 2021. godine. Izgledali su zaista prisno. Naime, držali su se za ruke dok su se vozili u vlakiću Kuće strave za Halloween. U društvu su bili s Kiminom sestrom Kourtney Kardashian (43) i njenim zaručnikom Travisom Barkerom (47) bubnjarom benda Blink-182. Iako se kreću u istim krugovima, Kardashian i Davidson su se najvjerojatnije zbližili za vrijeme snimanja showa SNL kada je poduzetnica bila domaćin. Svoju vezu potvrdili su u ožujku kada je Kim objavila njihovu zajedničku sliku, a ova veza bila je i jedan od razloga zašto su mnogi gledali novi reality show obitelji Kardashian koji se prikazuje na streaming servisu Disney+.

U siječnju ove godine krenule su glasine o novoj vezi komičara s glumicom. Njih dvoje prvi su put viđeni zajedno u New Yorku prošlog prosinca kada su zajedno gledali utakmicu New York Rangersa

VIDEO Mama ŠČ! treća najgledanija pjesma Eurovizije na službenim stranicama u veljači

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije