Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RTL ZVIJEZDE

Petar Grašo: 'Podlost Tončija Huljića valjda je jedino čvrsto što Tonči Huljić ima'

RTL Zvijezde
Foto: RTL
1/11
03.11.2018.
u 23:00

Voditeljica Petra Dugandžić na samom početku emisije upitala je žiri kakvi će biti u daljnjem tijeku natjecanja. 'Ja ću biti prevrtljiv, nekonzistentan i podao', rekao je predsjednik žirija Tonči Huljić,

Četvrta epizoda glazbenog showa 'Zvijezde' počela je u veselom tonu.

Voditeljica Petra Dugandžić na samom početku emisije upitala je žiri kakvi će biti u daljnjem tijeku natjecanja. 'Ja ću biti prevrtljiv, nekonzistentan i podao', rekao je predsjednik žirija Tonči Huljić, a kada je upitala Grašu hoće li on smekšati 'podlost' svog kolege i prijatelja, imao je spreman šaljivi odgovor. 'Podlost Tončija Huljića valjda je jedino čvrsto što Tonči Huljić ima, tako da šteta da to omekšamo!' smijao se Grašo, ali i Tonči koji je rekao da može i on njemu vratiti, no to će ipak ostaviti za kasnije.

Došao je red za prvu natjecateljicu. Dijana Zubić ima 22 godine i dolazi iz mjesta Sveti Križ Začretje, a najveća su joj podrška dečko Ljudevit s kojim je u vezi već četiri godine te njezini roditelji, od kojih je mama Ruskinja. Pred žirijem se predstavila pjesmom grupe Scorpions 'Still Loving You', a prvi je svoju fotelju podignuo Grašo, pa Andrea te Nina. 'Nije mi se svidjelo što kao da si se dosađivala na bini, falilo je energije u nastupu', komentirao je Grašo, a slično su rekli i Nina i Andrea. 'Preuzet ću odgovornost da budem tvoj mentor', zaključio je Grašo.

Manuela Sabolić ima 18 godina i bavi se latinoameričkim i standardnim plesovima, sama si šiva odjeću, obožava se šminkati, voli Disneyjeve junake, a u pjesmi i plesu želi izgraditi sebe. Otpjevala je pjesmu Danijele Martinović 'Što sam ja što si ti', no žiriju se nije svidjela. 'Izgleda da tebi nije suđena karijera', rekao joj je Tonči. 'Kad je ta pjesma nastala, ti se nisi ni rodila', rekao joj je Grašo koji je pjesmu i napisao dodajući da mu je drago što je tu, ali da nije spremna.

Sljedeći je na pozornicu stao Marko Košutić iz Koprivnice, ima 39 godina, a pjeva u klapi. Otac je dvoje djece, poduzetnik i bavi se glazbom. Na pozornici je otpjevao pjesmu Zdravka Čolića 'Jedna zima s Kristinom', a Grašo se prvi podignuo, no riječ je prepustio Huljiću. 'Nisam se digao i mene ovo nije kupilo, ali to je zato što je Grašo malo slabijeg ukusa od mene', našalio se Tonči, a Grašo je rekao da je otpjevao odličnu pjesmu. Nini se nije svidjela Markova izvedba. 'Možda si pogriješio u odabiru pjesme', objasnila je Nina, a Grašo ga je odlučio uzeti za mentora.

Iduću natjecateljicu Ivu Šimanović, koja ima 27 godina i dolazi iz Jastrebarskog, a po struci je ekonomistica. Na pozornici ju je žiriju predstavila njezina sestra, koja je naglasila da Iva do sada nikada nije pjevala ni pred kim nego u svojoj sobi, a ona je dodala da nitko od njezinih prijatelja do danas nije znao da voli pjevati. Iva je otpjevala pjesmu Toni Braxton, 'Unbreak My Heart', no nitko se iz žirija nije podignuo.

Gabrijela Hrženjak dolazi iz Vinice, malog mjesta pokraj Varaždina, ima 20 godina, a studentica je solo pjevanja u Ljubljani. Ima i svoj pop-rock bend Genova, a najveća joj je sreća u životu njezina mlađa sestrica Brunela, koja ima Downov sindrom. Gabrijela je otpjevala pjesmu Ette James, 'At Last', na čije se prve taktove podignuo prvo Jacques, pa nakon njega i svi ostali. 'Prekrasno izgledaš, predivno pjevaš', rekao joj je Jacques, a i Nina se s njim složila te dodala da se raduje njezinu sljedećem nastupu. Tonči je zamolio Jacquesa da Gabrijelu prepusti Nini, a Jacques je odluku prepustio Gabrijeli. Budući da je ona i sama zaželjela da joj Nina bude mentorica, tako je na kraju i bilo.

Dario Duvnjak ima 24 godine i dolazi iz Ivanić Grada. Ima bend Dusty Hats u kojem svira već pet godina, a on se prijavio u show jer im je posljednji pjevač otišao u Irsku pa je njemu, kako je rekao, na silu pripala ta zahtjevna uloga. Dario je otpjevao pjesmu benda EKV 'Par godina za nas', a prvi se podignuo Tonči te za njim Andrea. 'Podignuo sam se jer mi se čini da imaš potencijal i mislim da si netko kome treba dati šansu', rekao je Dariju Tonči i postao mu mentor.Siniša Vidović sljedeći je zapjevao pred peteročlanim žirijem, ima 30 godina, dolazi iz Splita i radi u kafiću, a profesionalno se bavio plesom 10 godina. Također, nastupio je i u RTL-ovu showu 'X Factor Adria'. Siniša je otpjevao pjesmu Lionela Ritchieja 'Hello', a prva je fotelju podignula Nina Badrić te za njom Andrea Andrassy, pa Jacques i na kraju Grašo dok je Tonči jedini ostao suzdržan. 'Odabrao si jako tešku pjesmu, a neke tvoje nesavršenosti meni su bile odlične', rekla mu je Nina s čime se složio i Jacques dodavši da je njegova snaga – emocija. 'Ja kao glas naroda ne čujem ništa loše', rekla mu je Andrea. 'Sjećam te se iz X Factora' i nisi puno napredovao od tada', rekao mu je Tonči. Nina je odlučila da mu mentor bude Tonči, a Tonči se s tim nije složio, no Siniši je bilo drago što ga je Nina prepustila predsjedniku žirija. 'Ako Tonči ne želi raditi s tobom, ja ću biti tvoj mentor', rekla je Nina. 'A ja ću ga sada uzeti!' rekao je Huljić.Sljedeća je na pozornicu stala 20-godišnja Vanja Jelača, koja je lani već nastupala u 'Zvijezdama', a ovaj je put sa sobom povela i brata koji će nastupiti nakon nje. Vanja studira i radi kao konobarica, obožava tetovaže i piercinge, a svira klavir, gitaru, trenira zumbu i ručno izrađuje nakit. Žiriju se predstavila pjesmom Natalie Imbrugliae 'Torn'. 'Ima nekih elemenata u tvom pjevanju koji su interesantni, a molio bih te da mi otpjevaš nešto na hrvatskom', rekao joj je Tonči. Nakon što je Vanja otpjevala 'Samo ti', Tonči ju je odlučio uzeti u svoj tim, a mlada je Zagrepčanka najavila svog brata Juricu.

Jurica Jelača ima 18 godina, studira elektrotehniku, a otpjevao je pjesmu George Ezra, 'Budapest'. Prvi mu se podignuo Jacques, a poslije njega i Tonči te Nina, Grašo i Andrea. 'Ti si baš pravi svježi umjetnik, bez muke i panike i strahovito šarmantno. Meni se ti sviđaš i ja te uzimam!' rekao mu je Jacques.

Posljednja je nastupila Nikolina Perković iz Splita. Nikolina ima 32 godine i mama je devetogodišnjeg sina, a pjeva u bendu Uzbuna, a inače se bavi administrativnim poslovima. Žiriju se predstavila pjesmom Chake Khan 'Ain't Nobody', a iako se Tonči prvi podignuo, na kraju se i jedini spustio. 'Nisam pao u nesvijest i zato sam se vratio natrag', rekao joj je Tonči koji se podignuo prije nego što je Nikolina i počela pjevati. Nina također nije bila oduševljena rekavši joj da je pjesmu izvela korektno. Nina je odlučila da je mentorira Tonči. 'Nisam od lud od sreće za tim, ali vratit ću im ovo', rekao je Tonči te prihvatio mentorstvo.

Tko će još imati priliku proći dalje u fazama audicija, ne propustite pogledati iduće subote na RTL-u.

Pogledajte video glumaca koje su uloge koštale života:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Jennilaka
Jennilaka
00:08 04.11.2018.

Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Idu na ==>> www.3xDate.top

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije