Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro mu ide

Petar Grašo ne skriva koliko je sretan zbog ovoga: Srce mi je puno

Split: Pjevač Petar Grašo
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/9
10.12.2021.
u 09:27

Pjevač je prije četiri dana objavio novu pjesmu koja je u kratkom roku na YouTubeu došla do više od 500 tisuća pregleda

Petru Graši zvijezde su se nasmiješile na ljubavnom, ali i na poslovnom planu jer njegova nova pjesma "Je l' ti reka 'ko" bilježi veliki uspjeh. U samo četiri dana od objave na YouTubeu ova pjesma dosegla je broj pregleda veći od 500 tisuća i prva i najpopularnija je na YouTubeu u Hrvatskoj, ali i u susjednoj Bosni i Hercegovini. Ova informacija razveselila je glazbenika i svojim vjernim obožavateljima zahvalio je na Instagramu ovom objavom: "Srce mi je prepuno. Od srca vam hvala što toliko volite novu pjesmu da smo prvi na YouTube trendingu i najslušaniji u regiji", napisao je Grašo svojim obožavateljima. 

Nova pjesma mediteranska je balada s izuzetno snažnim i intimnim tekstom i upečatljivom interpretacijom. Pjesma se pomno brusila u studiju s već dobro poznatim timom, glazbu potpisuje Tonči Huljić, a za stihove je uz Petra zaslužna i Vjekoslava Huljić.

– Dali smo si vremena i dugo smo radili na osmišljavanju aranžmana pjesme "Je l' ti reka 'ko", jer nisam htio izgubiti tu emociju koja se dogodila kad mi je Tonči Huljić prvi put odsvirao pjesmu – rekao je Petar. Zadnjih mjeseci njegov privatni život bio je malo više u prvom planu nego njegova glazba jer se stvorio veliki interes javnost za njegovu vezu s Hanom Huljić.  – Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo – tek je kratko nedavno Petar komentirao svoju novu vezu i još jednom dodao kako se oduvijek trudi privatni život zadržati za sebe.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar raco
raco
14:25 10.12.2021.

Ja mislio sad će reci cura mu trudna, postati će otac, kad ono, pjesma, srce mu puno zbog lajkova na pjesmu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije