Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavljenik

Petar Grašo najavio koncert karijere, evo gdje će nastupiti

Foto: Mario Poje
1/5
03.05.2017.
u 10:36

Glazbenik slavi 20 godina rada i obožavatelje će počastiti velikim koncertom u Areni Zagreb 25. studenog

Nakon što je posljednje dvije godine obilježio s četiri regionalna megahita, te napunio Arene u Splitu i Puli – Petar Grašo priprema veliki koncert u Areni Zagreb. Bit će to kruna karijere popularnog glazbenika koja broji 20 godina, te 20 godina od izlaska prvog albuma 'Mjesec iznad oblaka'.

'Teško mi je i opisati uzbuđenje koje osjećam oko koncerta u zagrebačkoj Areni. Ne samo uzbuđenje nego jasno i tremu. To će zasigurno biti koncert moje karijere i ostvarenje velikog sna. Počašćen sam što mogu ispuniti i želju mojoj brojnoj publici koja me već dugo propitkuje kada će napokon veliki koncert u Zagrebu. Radujem se da ćemo svi zajedno pjevati 25.11.u Areni Zagreb. Bit će to za mene, a nadam se i moju publiku najljepši početak Adventa.', rekao je Grašo najavljujući veliki koncert.

Dvadeset godina broji i Narodni radio. Upravo zato proslava u Areni Zagreb bit će dvostruka. Veliku vijest o glazbenom događaju godine, sa svim ljubiteljima najbolje domaće glazbe Grašo je ekskluzivno najavio u programu Narodnog gostujući u 'Jutarnjem klubu' kod Doris Pinčić Rogoznice i Hrvoja Kečkeša.

Grašo je tako najavio kako će se 25.studenog u Areni Zagreb pjevati svi veliki hitovi od 'Moje Zlato' preko 'Uvik isti' do 'Volim i postojim' i '92, a najavljuje i pravi scensko glazbeni spektakl.

'Uistinu ćemo se potruditi da pripremimo do sada neviđenu produkciju u Hrvatskoj kako bi naša publika uživala od prve do posljednje minute. Naporno već radimo na tome kako bi pripremili uistinu glazbeni spektakl svjetskih razmjera. Moja publika to definitivno zaslužuje! A bit će tu i raznih glazbenih iznenađenja.', podijelio je Grašo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije