Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posebna fotka

Perišić za vrijeme utakmice raznježio objavom, pokazao što je dobio s tribina

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
28.06.2021.
u 20:32

Perišić je tako iz samoizolacije pratio napetu utakmicu sa Španjolskom, a tijekom utakmice dobio je i posebnu fotografiju s tribina.

U subotu kasno navečer, samo dva dana prije utakmice, stigla je vijest kako je reprezentativac Ivan Perišić pozitivan na koronavirus te kako više neće moći igrati na Europskom prvenstvu, barem do finala koje smo danas, nažalost, izgubili.

Perišić je tako iz samoizolacije pratio napetu utakmicu sa Španjolskom, a tijekom utakmice dobio je i posebnu fotografiju s tribina. Naime, objavio je fotografiju svoje kćerkice Manuele odjevene u hrvatski dres kako pozira na tribinama u Kopenhagenu, gdje je trenutačno s mamom Josipom.

Foto: FIBA/Screenshot

I Perišićeva supruga ranije se javila na Instagramu te objavila više fotografija iz Danske. S kćerkicom se dan prije utakmice prošetala gradom, a fotkama se pohvalila na Instagramu. 

Na dan utakmice pozirala je u hrvatskom dresu s brojem 4 koji inače nosi njezin suprug Ivan, a napisala je: "Za mog Iku."

Ivan i Josipa poznaju se još od srednje škole, a zajedno su čak sjedili i u klupi. U braku su od 2012. godine i imaju dvoje djece, devetogodišnjeg Leonarda i sedmogodišnju Manuelu.

VIDEO>> Mia Begović vodu iz bazena na vikendici prolijeva u Mrežnicu

Komentara 11

Avatar Svrab
Svrab
20:44 28.06.2021.

Jako si nam nedostajao u današnjoj utakmici. Svejedno hvala za sve svim igračima.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:20 29.06.2021.

U Rusiji ga tjerali iz repke van danas ga tretiramo u Modrićevu rangu. A čovjek sve vrijeme šuti i igra. I igra sjajno za repku stalno. Sa njim u privih 11 bi jučer srušili Španjolce. a mladi Gvardiol bi izgledao kao prekaljeni bek a ne kao rupa.

OL
Oliviamihi
22:31 29.06.2021.

Isključivi krivac za jučerašnji poraz nikakav Rebić ili Gvardiol,trebalo ga najurit pri dolasku u Rovinj.samo cjepljeni igraći mogu u kamp i igrat ta repku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije