Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za lude zabave

Penthouse Franka Sinatre prodaje se za 7,7 milijuna dolara

frank sinatra
arhiva
07.08.2012.
u 18:00

Šezdesetih godina Sinatrin je dom bio mjesto razuzdanih zabava na koje su rado dolazili brojni političari, glumci, pjevači. Proslave su bile poznate cijelome Hollywoodu, a posjećivali su ih Andy Warhol, John Kennedy, Marilyn Monroe...

Penthouse legendarnog Franka Sinatre u New Yorku, koji je pjevač kupio 1957. godine poslije razvoda od Ave Gardner, prodaje se za 7,7 milijuna dolara.

Šezdesetih godina Sinatrin je dom bio mjesto razuzdanih zabava na koje su rado dolazili brojni političari, glumci, pjevači i ostali umjetnici.

Proslave koje su bile poznate cijelom Hollywoodu posjećivali su Andy Warhol, John Kennedy i glumica Marilyn Monroe, te mnogi drugi.

– Stan je obnovljen i još uvijek idealan za nekog jake osobnosti, poput Frankove. Za onoga tko voli priređivati zabave za veliko društvo – rekao je Jason Haber, agent zadužen za prodaju penthousea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije