Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pedeset nijansi slobodniji: Romansa, napetost, triler i akcija iz Crvene Sobe ove veljače sele u Vatroslav Lisinski

Pedeset nijansi slobodniji
Foto: Promo
1/5
31.01.2018.
u 15:49

Ekskluzivno u Lisinskom i multiplexima Cineplexx

Posljednji nastavak najpopularnije filmske romanse današnjice, snimljene na temelju bestseller trilogije engleske spisateljice E. L. James, koja iz godine u godinu uzburkava strasti čitateljica diljem svijeta, 6. veljače 2018. stiže u Hrvatsku!

Film Pedeset nijansi slobodniji prikazivat će se diljem Hrvatske isključivo u multiplexima Cineplexx i manjim kinima, a zagrebačka će ga publika uz Cineplexx moći pogledati još samo u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog!

Ponovno pod redateljskom palicom Jamesa Foleya, u Pedest nijansi slobodniji romansa se preko noći pretvara u akcijski triler, a napetost i akcija ovog puta sele van Crvene Sobe. Uz Dakotu Johnson i Jamieja Dornana u ulogama gospodina i gospođe Grey, glumačkoj ekipi pridružuju se Brant Daudherty, Bella Heathcot, Eric Johnson, Arielle Kebbell te Rita Ora. Chrisitan i Anastasia sada uživaju u blagodatima bračnog života, ljubavi, intimi i luksuznom životnom stilu. Ipak, život im se time ni malo ne smiruje jer njihov uspjeh za sobom vuče i zlonamjerne ljubomornike koji će sigurnost čitave obitelji dovesti u pitanje.

Foto: Promo

Za razliku od prva dva nastavka, veliko finale popularne trilogije filmoljupci će imate priliku pogledati i u svečanom ambijentu Vatroslava Lisinskog, uz novo, malo drugačije filmsko iskustvo.

Gospodin i gospođa Grey vas očekuju – doživite vrhunac u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog i budite dio svečane pretpremijere 6.2.2018., pretpremijerne projekcije 7. veljače, te redovnih projekcija 8., 9. i 10. veljače 2018.

Za više informacija o projekcijama Pedeset nijansi slobodniji u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog posjetite sljedeću stranicu. Ulaznice su u prodaji, a cijene iznose 39kn za pretpremijerne i 37kn za redovne projekcije.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije