Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
simpatična mentorica

Paula iz 'Plesa sa zvijezdama' pokazala ozljedu koju je zadobila na svadbi: 'Kao da te sredio Mike Tyson'

Foto: instagram
1/7
11.09.2023.
u 20:33

Na Instagram storyju otkrila je da je bila sreća što su u društvu imali kolegu doktora koji se pobrinuo za njezinu ranu

Naša plesačica koju znamo iz showa "Ples sa zvijezdama" Paula Jeričević Tonković pohvalila se atraktivnom fotografijom sa svadbe na kojoj je bila ovaj vikend, a "pohvalila" se i novom ozljedom na licu. 

"Znaš da je bila dobra svadba kad na nju dođeš kao da te sredila Ivana Jurić design, a izađeš kao da te sredio Mike Tyson", komentirala je u opisu podijeljenih fotografija i pomalo zabrinula pratitelje. Naime, na fotografiji je pokazala veliku ranu ispod obrve. 

Na Instagram storyju otkrila je da je bila sreća što su u društvu imali kolegu doktora koji se pobrinuo za njezinu ranu, no nije otkrila što se točno dogodilo i kako je zaradila ranu.

Podsjetimo, Paula je odnijela pobjedu u showu "Ples sa zvijezdama" kao mentorica influencera Marca Cuccurina, a ranije je plesala s komičarem Ivanom Šarićem te glumcem Filipom Vidovićem.

VEZANI ČLANCI

Inače, Paula prošle godine u svibnju udala za svog dugogodišnjeg partnera Filipa Tonkovića.  Paula je blistala u raskošnoj vjenčanici i cijelo vrijeme nije skidala osmijeh s lica. Posebno emotivno bilo je na crkvenom obredu. 

Paulu je do oltara dopratio otac, a nakon ceremonije vjenčanja mladence su ispred crkve dočekali njihovi brojni gosti koji su im pripremili bakljadu. Nakon obreda u crkvi svi zajedno uputili su se u restoran Lido na zagrebačkom Jarunu. 

Inače, Paula osim što se profesionalno bavi plesom već 19 godina, studira na Filozofskom fakultetu turkologiju i francuski jezik. Čak jedanaest puta bila je državna prvakinja, jednom srebrna i tri puta brončana. Kao državna prvakinja i član reprezentacije godinama je predstavljala Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima. Od 2013. do danas niže profesionalne nastupe u raznim televizijskim zabavnim emisijama, između ostalih i u ''Tvoje lice zvuči poznato'', a od 2016. sudjeluje i na raznim komercijalnim događanjima, video spotovima i ostalim show nastupima. Nakon završene natjecateljske karijere Paula se bavi podučavanjem, vodi grupe Lady latina u Zagrebu i priprema mladence za prvi ples. 

VIDEO Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

Komentara 2

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
21:17 11.09.2023.

Gluposti - da ju je Tyson ošamutio ostala bi dementna. Tu nema oporavka.

DU
Deleted user
21:00 11.09.2023.

Jao koja teška"rana"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije