Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vizija

Paul McCartney: Vidio sam Boga i bio sam ponizan

Paul Mccartney
Foto: Reuters
1/4
02.09.2018.
u 14:04

Taj trenutak nije preokrenuo moj život, ali je bio znak, ispričao je McCartney o tome kako je imao viziju Boga.

Bivši član Beatlesa Paul McCartney otkrio je u intervjuu za list The Times da je imao viziju Boga prije puno godina dok je bio na "tripu" nakon uzimanja droge.

"Vidio sam Boga, tu nevjerojatnu veličanstvenu stvar, i bio sam ponizan. Taj trenutak nije preokrenuo moj život, ali je bio znak", rekao je 76-godišnji McCartney.

"Vjerujem da postoji nešto više", kazao je. Također je rekao kako vjeruje da su preminuli bližnji "ovdje i gledaju nas".

"Dio vas misli da za to nema dokaza, ali postoji dio koji želi vjerovati", izjavio je on.

McCartney izdaje novi solo album "Egypt Station" 7. rujna i to je njegov 17. studijski album.  

VIDEO Poznati Hrvati koji javno svjedoče vjeru

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
16:20 02.09.2018.

kaj ste vi sve u sebe narivali nije cudo ke ste sve videli...neko vam je rendovao pečurke u hašiš i stavio drogu u heroin....gerijatrija na supstancama...dobitna kombinacija...

PU
Pulchrum
21:07 02.09.2018.

Nije svatko tko je vidio Boga, vidio Boga. Prvi znak da je netko vidio nešto, nekoga jest promjena života. Drugo su iluzije, droga - a kako je dotični i rekao, psiha. Pogledajmo baš tu Vicku - cijeli život je posvetila hodočasnicima. Zamislite da vam je svaki dan puna kuća ljudi - bez privatnosti. Promotrimo tu Vicku - njeno lice je uvijek puno osmijeha, radosti. Ne naslikava se okolo. Majka je i supruga. Da nisam došao i da im nisam govorio, ne bi imali grijeha, kaže raspeti.

SA
sargu123
14:21 02.09.2018.

Sredstvo za "viđenje" je bilo bijele boje, ili neke druge? Ima tu kod nas jedan voditelj na lokalnoj televiziji koji sigurno isto zna ponešto o tom efektu, malo južnije neka ženska, Vicka se zove......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije