Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladost ludost

Paul McCartney: John Lennon i ja masturbirali smo zajedno s prijateljima

Foto: News Syndication/PIXSELL
1/6
12.09.2018.
u 12:31

Svi smo samo sjedili na stolcima s ugašenim svjetlom i netko je počeo masturbirati pa smo se i mi priključili.

Paul McCartney u intervjuu za GQ ispričao je kako su on, John Lennon i nekoliko njihovih prijatelja zajedno masturbirali dok još nisu postali svjetski poznati članovi Beatlesa.

U priči o ranim danima spomenuo je i kako su se povezali kao grupa: " Što je bilo, bilo je u Johnovoj kući i bilo nas je više. Umjesto da smo se samo napili i divljali, ne znam jesmo li uopće planirali tamo spavati,svi smo samo sjedili na stolcima s ugašenim svjetlom i netko je počeo masturbirati pa smo se svi priključili."

Pisac Chris Heath, s kojim je Paul razgovarao razjasnio je situaciju "bilo ih je petero, McCartney, Lennon i još možda tri Lennonova prijatelja i svi su izvikivali imena koja bi im pobudila inspiraciju.

Paul dodaje: "Vikali smo Brigitte Bardot! Whoo! i onda bismo svi nastavili".

Na pitanje je li se ritual ponovio još koji put, McCartney je odgovorio: "Mislim da se dogodilo samo jednom ili dvaput. Nije to baš bila velika stvar. Nije bilo nešto o čemu se previše razmišlja."

"Da, bilo je dosta neprilično, ako malo bolje razmislim", priznaje i nastavlja: "bilo je puno takvih situacija kad smo bili klinci za koje se sada zapitaš 'jesmo li to stvarno učinili?' Ali to samo dobra zabava koja nikome nije naštetila, pa čak ni Brigitte Bardot."

Na pitanje je li ikada sudjelovao u orgijama i što se stvarno događalo na turnejama odgovorio je: "Jednom u Las Vegasu, aranžer nas je pitao jesmo li za prostitutke, ja sam zatražio dvije i bilo je to divno iskustvo, ali to je najbliže što sam bio pravom orgijanju."

Komentara 3

LU
lukathereem
12:44 12.09.2018.

Super.. sad neću moći jesti par dana

IB
ibiza
14:28 12.09.2018.

i to vi trebate objeviti ,neznam fale mi rejeci za redakciju...

LU
lukathereem
12:44 12.09.2018.

Super.. sad neću moći jesti par dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije