Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL

Buran ljubavni život TV pekara

Paul Hollywood
Foto: Promo
11.11.2017.
u 10:07

Paul se javno i pokajao rekavši kako je Marcela Vagladolid najveća pogreška u njegovu

Biti u vezi s bivšom natjecateljicom showa kojoj si ocjenjivao slastice nije nikakav grijeh, nego tek divna vijest, no kada se zna da ona ima dugogdišnjeg dečka, a on suprugu onda je stvar puno ozbiljnija.

Najpoznatiji britanski pekar Paul Hollywood i Candice Brown, koje i naša publika poznaje iz popularnog BBC-jevog kuharskog showa 'Dobar, bolji, najbolji.. britanski slastičar' uhvaćeni su prije nekoliko dana kako razmjenjuju nježnosti u javnosti. Nakon dodjele tradicionalnih humanitarnih nagrada Ponos Britanije uzvanici, među kojima su bili Candice i Paul, nastavili su druženje na domjenku.

Magazin The Sun navodi kako je par čitavo vrijeme bio zajedno te da je ispijao alkohol u velikim količinama. 'Ovakav događaj kao što je Ponos Britanije nije svakako mjesto za ovakvo ponašanje, zbog kojeg su svi gledali u njih. Grlili su se i mazili čitavu večer', navodi The Sun dodajući kako je pravi šok izazvala tek vijest koja je objavljena sutradan – da se Candice zaručila sa svojim dečkom Liamom Macauleyjem.

Uz tekst je bila objavljena i fotografija para i tada su svi shvatili da s Paulom večer prije nije bila njegova supruga, nego novopečena tuđa zaručnica Candice, koja je pobijedila u showu 2016. Obje žene su naime slične, a usto se Paulova supruga Alexandra rijetko pojavljuje u javnosti. Candice je na ovaj način željela skrenuti priču na drugu stranu, no postigla je upravo suprotno. Ovo nije prvi ovakakv slučaj u njihovu braku – 50-godišnji Paul je prije četiri godine imao aferu s također jednom natjecateljicom, ali američke verzije spomenutog showa u kojoj je on voditelj.

Paul se javno i pokajao rekavši kako je Marcela Vagladolid najveća pogreška u njegovu životu te je supruga povukla zahtjev za razvod. Javnost je njezin potez protumačila činjenicom da se Paul obogatio radeći show te da bi rastavom puno toga izgubila. A njezin povratak Paul je nagradio prebacivanjem nekih nekretnina na nju. '

Morate nastaviti dalje sa životom. Ja sam vječni optimist i uvijek smo se dobro zabavljali u braku, pa ćemo prevladati i ovo', izjavila je kasnije njegova supruga. 'Nije bilo lako, ali sada mislim da smo sretniji nego što smo ikada bili. Naša ljubav prema hrani je ključ za sve. Put u svako žensko srce ide kroz trbuh' rekao je nakon pomirenja poznati pekar, inače kipar koji je ipak odlučio za život zarađivati kao i njegov otac, kojega je gledao cijeli život kako mijesi kruh i slastice.

Paul i Alexandra vjenčali su se prije 19 godina, samo par tjedana nakon što su se upoznali na Cipru, gdje je ona radila kao intruktorica ronjenanja, a on kao glavni pekar u hotelu s pet zvijezdica. Par ima 15-godišnjeg sina Josha i njihov brak je smatran čvrstom stijenom sve dok se nije otkrila tajna veza s lijepom gđicom Valladolid. Kako će sada Alexandra reagirati, ostaje vidjeti. Jedno je sigurno – ljubavne pustolovine neće teško da će naštetiti Paulovim poslovima – uz showove 'Dobar, bolji, najbolji...britanski slastičar' i 'Kruh Paula Hollywoda', u svojoj tvrtci Pauly Hollywood artisian bread company svakodnevno opskrbljuje trgovačke lance svojim domaćim kruhom te povremeno objavljuje knjige sa svojim receptima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije