Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorio

Pattinson o prekidu s Kristen: Osjećam se kao da je kraj svijeta

robert pattinson
pixsell
14.08.2012.
u 12:05

Glumac je gostovao u The Daily Showu i dao svoj prvi intervju nakon prekida s Kristen Stewart. O bivšoj nije htio razgovarati, ali je ipak priznao da mu je teško

Krajem prošlog mjeseca saznalo se da je Kristen Stewart (22) prevarila Roberta Pattinsona (26) s redateljem Rupertom Sandersom (41). Vampir iz "Sumrak sage" dao je svoj prvi intervju nakon što je prekinuo vezu s Kristen. Robert je gostovao u The Daily Showu kod domaćina Jona Stewarta.

Iako je intervju bio unaprijed pripremljen, voditelj je cijelo vrijeme pokušavao razgovor navući na temu nedavnog prekida. Ipak, Pattinson je vješto izbjegavao škakljiva pitanja te je u jednom trenutku rekao i kako bi za ovakve neugodne intervjue trebao unajmiti glasnogovornika, ali je previše škrt za tako nešto.

Jon Stewart ipak se nije dao pa je u jednom trenutku rekao mladom glumcu kako prekidi nekada znaju biti tako teški da se čini da je kraj svijeta, a Robert se složio s njim i razgalio publiku iz koje se tada čuo duboki uzdah. 

Kad mu je malo popustila trema, Pattinson se čak i nasmijao kad mu je voditelj rekao da je predobar za Kristen te da ju je trebao "napucati".

Komentara 1

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:18 14.08.2012.

Najbolje je glumicu ostaviti s njezinim režiserom. To je najveća kazna za oboje da provedu dio života zajedno. Gledajući kad će onaj drugi podlegnuti pod nekog trećeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije