Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova

Partnerica Ane Brnabić rodila je sina

Foto: Profimedia
1/3
20.02.2019.
u 17:30

Mama i beba su dobro i porod je prošao bez poteškoća

Milica Đurđić, partnerica premijerke Srbije Ane Brnabić rodila je danas njihovo prvo dijete, piše Blic.

Iz ureda premijerke Brnabić rekli su kako je porod prošao bez poteškoća te da su Ana i Milica dobile sina. 

Prema informacijama koje ima Blic, dječak će se zvati Igor.  Nije poznato da li je Milica rodila u Beogradu ili kako se ranije pisalo u Americi, a tamošnji mediji su pisalo kako je Milica i na umjetnu oplodnju išla u Ameriku.

O trudnoći Anine partnerice saznalo se tek nedavno, a premijerka je odlučna u tome da svoj privatni život drži podalje od javnosti i iz njenog ureda tada su se medijima zahvalili na lijepim željama i čestitkama i poručili kako se premijerka neće očitovati o toj temi. 

Milica i Ana zajedno su već desetak godina, a upoznala ih je zajednička prijateljica u jednom gej klubu u centru Beograda. Milica liječnica zaposlena u Centru za radiologiju i magnetsku rezonanciju Kliničkog centra Srbije.

Pogledajte koje su se poznate bebe rodile u 2018. godini

Ključne riječi

Komentara 68

IL
ilija26
17:45 20.02.2019.

Mašala 😂

CU
cungalunga
18:48 20.02.2019.

Samo nam ne prodavajte tu bolest kao nesto napredno :)

SX
sudbina x
17:52 20.02.2019.

Otac je Vučić a kuma Dačić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije