Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARIS JACKSON

Kći kralja popa uživa na odmoru nakon što se obračunala s hejterima

Paris Jackson
Foto: Instagram
1/5
03.07.2017.
u 11:25

Paris je prošlog tjedna na društvenim mrežama objavila video u kojem je odgovorila svima koji su je napadali i vrijeđali na internetu.

Kći pokojnog kralja popa 19-godišnja Paris Jackson uživa u ljetu. Na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije druženja s prijateljima, pa se tako jučer pratiteljima pohvalila kako s prijateljicom uživa na bazenu. Model i glumica zaštitila se kapom u duginim bojama, te je pokazala svoje brojne tetovaže. Na drugoj fotografiji odmarala se uz bazen s prijateljicom.

 

s u m m e r 🌻

A post shared by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

Paris je prošlog tjedna na društvenim mrežama objavila video u kojem je odgovorila svima koji su je napadali i vrijeđali na internetu. U videu punom posvki, kojeg je kasnije obrisala, Paris je kazala kako je umorna od toga da je svi optužuju za nešto, te kako mnogi zaboravljaju da je ona još uvijek tinejdžerica.

- Jasno mi je da sam neke privilegije dobila čim sam se rodila, no to ne znači da ne radim svaki dan  dajem sve od sebe na poslu. Mlada sam djevojka, volim tetovaže, slobodnog sam duha. Borim se za prava životinja i ljudi, borim se za okoliš. No nekima ni to nije dovoljno pa me nazivaju svakakvim imenima. Mogu usvojiti puno djece, baviti se još više humanitarnim radom, no još uvijek će me neki vrijeđati, baš kao što rade Angelini Jolie - kazala je Paris i dodala da joj nije jasno zašto je ljudi toliko mrze.

- To nije ljubomora, nego puno više od toga. Zašto ne vrijeđate poznate osobe koje su napravile plastičnu operaciju ili našeg j*** predsjednika - završila je Paris.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije