Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trenuci opuštanja

Pamela Ramljak pokazala novi stan, obožavatelje oduševila čarobna kada: 'Mali spa doma'

Pamela Ramljak
Foto: Instagram
1/14
21.12.2020.
u 12:50

Pjevačica Pamela Ramljak uživa u stanu koji je nedavno uredila sa suprugom Mladenom Salajsterom.

Trenutačna situacija s pandemijom pjevačici Pameli Ramljak i ne pada toliko teško jer dane provodi u svojem novoadaptiranom zagrebačkom domu kojeg je uredila sa suprugom Mladenom Salajsterom. Fotografijama svojeg novog doma nedavno se pohvalila pratiteljima, a ovog puta pokazala je i kako su uredili kupaonicu koju su pretvorili u pravu malu wellness oazu.

Pamela Ramljak
1/9

"Ako nisi dobar prema sebi, nećeš biti dobar ni prema drugima. Što sam starija, više cijenim trenutke opuštanja. Mali spa doma i baš mu se veselim. Hvala mužu jer je zaključao kupaonu", napisala je Pamela u opisu fotografije i otkrila kako vrijeme u kadi najradije provodi gledajući seriju Unbelievable koju je preporučila pratiteljima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

U komentarima joj se javila i Žanamari i poručila da 'lajka pločice'. Inače, Pamela se sa suprugom i dvoje djece, sinom Antunom i kćerkicom Marijom, nedavno preselila u novi stan, a prije mjesec dana obožavateljima je prvi put otkrila unutrašnjost stana i dizajn za koji je većinom ona zaslužna. U novoj kuhinji sve je napravljeno prema Pamelinoj ideji i stil koji je odabrala za svoju kuhinju svidio se njezinim pratiteljima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Od prve ideje, do crtanja na papiru, kupovanja materijala i izrade... Prva tri koraka sama, a zadnji korak moji stolari koji su radili svaki centimetar stana. Uživamo", napisala je Pamela i objavila fotografiju nove kuhinje. Sobu svoje kćeri Marije uredila je u nježnim ružičastim tonovima, dok u sobi trogodišnjeg sina Antuna ima više plave boje i pažnju krade zanimljiva zidna tapeta te klavir koji daje naslutiti kako bi Antun jednog dana mogao krenuti stopama svoje mame. Obožavateljima je Pamela pokazala i oazu koja je rezervirana samo za nju i supruga – njihovu spavaću sobu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Stan je uglavnom sada potpuno namješten, a ono što Pamelu posebno veseli jest velika terasa s koje se pruža pogled na zelenilo, ali terasu još nije opremila namještajem i misli kako će taj korak pričekati do proljeća.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije