Naslovnica Showbiz Zvijezde

Pamela demonstrativno napustila gala večer zbog donacije za Notre-Dame!

Na prigodnoj aukciji iznenada se u ponudi našla gitara Brucea Springsteena za koju je prikupljeno dvostruko više novca od do tada prikupljene svote za djecu. "Bila sam tako ljuta i razočarana i pitala sam Adila možemo li otići. I otišli smo", napisala je.
24. travnja 2019. u 19:04 8 komentara 10519 prikaza
Foto: Gtres/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/4

Glumica Pamela Anderson otišla je s gala večeri nogometnog kluba Olympique iz Marseillea (OM), na kojoj se u utorak navečer prikupljao novac za pomoć siromašnoj djeci Marseillea, nakon što je iznenada tijekom večeri 100.000 eura priloga izdvojeno za obnovu katedrale Notre Dame.

Oštra poruka Pamela Anderson bijesna zbog Assangea: Sebični ste i okrutni

Anderson je u vezi s nogometašem te ekipe Adilom Ramijem.

"Sinoć smo bili na godišnjoj večeri nogometnog kluba OM kako bi pomogli u prikupljanju novca za siromašnu djecu u Marseilleu", objasnila je kanadska glumica u srijedu na Twitteru. "U tu svrhu je skupljen velik iznos i zatim je predloženo 'predivno' iznenađenje - da dio novca ide u korist obnove Notre Dame".

burna reakcija Bivša Playboyeva zečica: 'Ukinite reality showove. Dogodila se epidemija ružnoće'

Na prigodnoj aukciji iznenada se u ponudi našla gitara Brucea Springsteena za koju je prikupljeno dvostruko više novca od do tada prikupljene svote za djecu. "Bila sam tako ljuta i razočarana i pitala sam Adila možemo li otići. I otišli smo", napisala je.

"Sigurno bi djeci Marseilla više trebalo tih 100.000 eura nego katedrali za koju je skupljeno više od milijarde eura donacija nekolicine milijardera", zaključila je i navela da se nada da će OM tu donaciju uputiti tako gdje je potrebna.

Yasmine Bleeth Poput Pamele i ova glumica je bila seks simbol, a sada je neprepoznatljiva

Ne odgovorivši izravno Pameli Anderson, Olympique iz Marseillea je precizirao, u priopćenju objavljenom u srijedu, da je tijekom večere ukupno skupljeno 439.760 eura.

nova drama Pamela opet muti s nogometašem: Njeni prijatelji žele da prekinu iz ovog razloga

Dan nakon požara pariške katedrale Notre Dame 16. travnja, američki predsjednik OM Frank McCourt je na Twitteru objavio da namjerava donirati dio prikupljenih sredstava za obnovu katedrale.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

 

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
 • Avatar Mrki medvjed
  Mrki medvjed:

  Sve je to zbog Adila! Kako se neki ljudi lako razotkrivaju.

 • bartol123:

  Debela Berta ne cijeni kulturu...i ta katedrala je i te kako donosila veliki prihod Pariza,tako su bar rekli novinari...a oni sve znaju....

 • Avatar dovidovic
  dovidovic:

  Da nije neki Adil to užga?