Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bila je kao zombi

Paltrow: Suprug me upozorio da imam poslijeporođajnu depresiju

gwyneth paltrow
pixsell
30.04.2012.
u 16:42

Glumica je otkrila da je shvatila kako ima poslijeporođajnu depresiju tek nakon što joj je suprug na to ukazao. Osjećala se potpuno izolirano i nije se mogla povezati sa sinom


Tijekom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji glumica je progovorila o poslijeporođajnoj depresiji s kojom se borila 2006. godine nakon rođenja sina Mosesa. Priznala je da nije znala što je muči sve dok joj suprug Chris Martin nije ukazao na to.

– Sa sinom se nisam mogla povezati onako kako sam to uspjela s kćeri i nisam razumjela zašto. Osjećala sam se kao zombi, potpuno izolirano. Nisam znala što nije u redu sa mnom. Suprug mi je tada rekao: 'Nešto nije u redu, mislim da imaš poslijeporođajnu depresiju' – otkrila je Gwyneth Paltrow i dodala da je nakon što se informirala shvatila da ima sve simptome poslijeporođajne depresije iako je u početku mislila da to nije moguće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije