Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Carrie Underwood

Ožiljci na licu neće je obeshrabriti u karijeri

Foto: PA/Pixsell
1/4
05.01.2018.
u 07:00

Popularna country pjevačica u studenome prošle godine pala je niz stepenice na lice i završila s 40 do 50 šavova.

Carrie Underwood otkrila je da prolazi vrlo teško razdoblje.

– Želim da svi znate da ću možda izgledati malo drugačije. Nadam se da će razlike biti minimalne, no ne znam kako će to sve završiti – rekla je Carrie koja kaže da još nije spremna stati pred kamere, ali da se planira uskoro vratiti u studio.

– Ludo je kako ti jedna bizarna nesreća može promijeniti život. Zahvalna sam što posljedice nisu puno, puno gore. Zahvalna sam na ljudima u svom životu koji su bili uz mene – otkrila je pjevačica koja je osvojila četiri nagrade Grammy. Razumljivo je zašto je Carrie do sada skrivala ozljede, pogotovo s obzirom na to da je fizički izgled važan dio njezina brenda.

Iako je moguće da će na licu imati ožiljke, oni je ne bi trebali obeshrabriti u karijeri. Brojne zvijezde svoje ožiljke ne skrivaju te ponosno o njima progovaraju. Među njima su Kylie Jenner, Ariel Winter, Harrison Ford, Tina Fey, Seal, Joaquin Phoenix i Mary J. Blige.

1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije