Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova sreća

Oženio se Otokar Levaj

Otokar Levaj vjenčanje
Foto: Otokar Levaj/Facebook
1/7
08.12.2015.
u 11:50

Nakon ponovnog susreta sa srednjoškolskom ljubavi, poznatom glumcu zazvonila su svadbena zvona

Hrvatski glumac Otokar Levaj, poznat po filmu Duga mračna noć i serijama Zabranjena ljuba te Larin izbor, pronašao je svoju suputnicu.

Sa svojom srednjoškolskom ljubavi, medicinskom sestrom Dunjom Bedenko stupio je u ponovni kontakt putem društvenih mreža. Nakon zajedničkog ljetovanja na Jadranu, obnovili su odnos koji je ubrzo prerastao u ljubav.

Uspješnom 72-godišnjem glumcu ovo je treći brak. Vjenčanje se održalo u Bradentonu, na Floridi, a prisutni su bili kumovi i Dunjine kćeri.

Fotografije vjenčanja i svoje veselje ubrzo je podijelio i na Facebook profilu. Par je primio brojne čestitke, a i mi im želimo sve najbolje.

Živjet ćemo u jednokatnici u gradu koji je pravi umirovljenički raj. Cijele godine je toplo i sve aktivnosti možete raditi vani. Jako volim šetati pa mislim da mi neće biti problem priviknuti se na život na novoj adresi – rekao je glumac.

Levaj se preselio na Floridu, gdje će uživati u zajedničkom životu sa svojom odabranicom.

Foto: Otokar Levaj/Facebook

Foto: Facebook

>> Otokar Levaj oženit će ljubav iz srednje škole i seli se na Floridu

>> U mirovini na fejsu - čavrljaju s prijateljima, pronalaze uloge, 'piju' kavu...

Komentara 6

DR
dragica949
13:42 08.12.2015.

Uživajte ljudi,u svakoj sekundi koja je pred Vama.

KR
kruti
12:39 08.12.2015.

stari bedak

JN
jnhjftzdztg
13:29 08.12.2015.

treća sreća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije