Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plemenita zvijezda

Ovo što je napravila Beyonce zasigurno će vas rasplakati!

beyonce
Foto: Youtube Screenshot
1/2
11.11.2013.
u 17:20

Na koncertu u australskom Perthu pjevačica je otpjevala duet sa slijepom obožavateljicom, 13-godišnjom Sophie

Osim što je uspješna pjevačica, čini se da je Beyoncé i plemenita zvijezda spremna stvoriti nezaboravne uspomene svojim fanovima.

Na koncertu u australskom Perthu pjevačica je otpjevala duet koji će vam izmamiti suze na oči. Trinaestogodišnja Sophie Kotkis jedna je od njenih najvećih obožavateljica, a s Beyonce joj je otpjevala pjesmu "Irreplaceable". Sophie je slijepa i ima poteškoće sa sluhom i mišićima, a njena starija sestra Ellie Kotkis organizirala je ovaj poseban dan mjesecima unaprijed.

– Sophie nije mogla ići na koncert zbog logističkih razloga, tako da sam snimila video o njoj. Čak i sa svime što je prošla, u stanju je učiniti mnogo. Prikupila je više od 1000 dolara za osobe s multiplom sklerozom. Sve sam to stavila u spot i dodala da mislim kako netko nevjerojatan kao Sophie zaslužuje upoznati nekog nevjerojatnog kao Beyonce – ispričala je Ellie Kotkis za Perth News.

Ubrzo, Kotkis i njezina obitelj bili su pozvani na koncert koji je održan ovog petka.

– Imam ovdje vrlo posebnu gospođicu, reci svima svoje ime, molim lijepo – rekla je Beyoncé u videu.

Sophie je potom s Beyonce otpjevala njene poznate stihove "To the left", dok joj je Beyoncé milovala lice.

– Nije znala da će zapjevati s Beyonce. Bilo je nevjerojatno. Beyoncé je njena omiljena pjevačica – ispričala je Ellie Kotkis.

Ključne riječi

Komentara 1

ZU
zumo
19:40 11.11.2013.

evo ja već ridam ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije