Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piše se peticija

Beyonce žele zabraniti da ode na svadbu Kim i Kanyea

kim kardashian
Foto: Instagram
1/3
10.11.2013.
u 19:27

Beyonce obožavatelji žele zabraniti da ide na svadbu Kim Kardashian i Kanyea Westa.

Beyonce obožavatelji žele zabraniti da ide na svadbu Kim Kardashian i Kanyea Westa. - Kim i njezina obitelj postali su planetarno popularni ne radeći ništa. Zato se sada svi moramo udružiti kako bismo zaustavili Beyonce da se pojavi na tom vjenčanju.

Jay-Z i Kanye su prijatelji pa će se očekivati od Beyonce da bude tamo, piše u opisu peticije. Kanye je nedavno zaručio Kim, a s Jay-Z-jem i Beyonce veže ga dugogodišnje, veliko prijateljstvo.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar cruyff
cruyff
20:19 10.11.2013.

da joj Kany ne zaprdi....a ima ušta...! k'o i svojoj...!

MA
mare0801
13:06 11.11.2013.

ovo se zove licemjerje teško,jer iako Kardashiani zaista ne rade ništa,publika koja prati sve te mlatimudane,također ne radi ništa,osim što se se opija velikom slavom svojih idola,koji su preletjeli od geta do zvijezda u par godina,pa su sada kao malo jače face od bidne Kim.

Avatar oracle5
oracle5
20:18 10.11.2013.

hoće li biti referendum pa da i o tome odlučimo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije